LEDINA NOVA CHIC KUPAONICA: oduševila nas je kombinacija mramora i zlatnih akcenata

Blogerica iz Varaždina, Leda Bosnić obnovila je svoju kupaonicu i pretvorila je u pravu oazu ugode i elegancije. Nas je oduševio bezvremenski štih koji ima ova prekrasna kupaonica!

 


Bili smo oduševljeni njezinim domom pa samo ga odlučili prikazati na našem portalu (link dolje). A sada smo oduševljeni kupaonicom – to je upravo onaj element koji je nedostajao varaždinskom domu da bude potpuna funkcionalna i stilska cjelina.

Priča o novoj kupaonici ‘kuhala’ se tri godine. Svo to vrijeme Leda i njezin suprug Marko planirali su i skupljali sredstva i komponente za novu kupaonicu površine 6,5 kvadrata. Pogledajte u nastavku stanje prije i poslije i inspirirajte se!

U DOMU BLOGERICE LEDE: topli i šarmantni interijer u Varaždinu prepun super detalja

 

Foto: @ledaboss / Instagram

“Ideja je bila stvoriti funkcionalnu kupaonicu u kojoj će se svatko tko je koristi osjećati ugodno. Imali smo jasan plan što želimo tako da nismo brzali, u periodu od tri godine smo rasdili skice, planirali i štedjeli novac, mjesec po mjesec kupovali dijelove dok na kraju sve nije bilo spremno za montažu”, objašnjava Leda.

Foto: @ledaboss / Instagram

U kupaonici su, kako nam je otkrila Leda, bile sve potrebne instalacije za vodu (odvodi i dovodi), no sve ostalo je nedostajalo. Osim WC školjke, no stari model ipak je zamijenjen novim i suvremenijim, sa skrivenim vodokotlićem.

Perilica rublja sada je skrivena – preselila se u dugi ormarić pored umivaonika, kojeg su vlasnici dali raditi po mjeri, kao i ormarić ispod umivaonika. Prazan prostor iznad perilice čeka još sušilicu koja je Ledi i Marku iduća investicija.

Foto: @ledaboss / Instagram

Dijelovi u kupaonici na kojima nema keramike su impregnirani, ogletani i premazani perivom bojom.

Foto: @ledaboss / Instagram

“Ugradili smo vodokotlić u zid, malo pomaknuli utičnice, dodali utičnicu za sušilicu i podesili struju za rasvjet. U renovaciji su postavljene keramičke pločice, obnovljen je radijator, nabavljena je kada, umivaonik, slavine i detalji”, otkriva nam Leda.

Dominacija svijetlih tonova kao i izrada namještaja po mjeri pokazala se izvrsnim rješenjem, budući da je kupaonica pod kosinom, pa prostor ne samo da nema previše prirodnog svjetla nego je skučeniji.

 

Foto: @ledaboss / Instagram

“S obzirom da je kupaonica u potkrovlju, uređenje je bilo izazovno, ali smo uspjeli sve uklopiti kako bi prostor bio najbolje iskorišten. Ispod najnižeg dijela postavljene su košare za rublje koje savšeno odgovaraju dimenzijama”, ističe vlasnica.

Foto: @ledaboss / Instagram

Leda i Marko su, unatoč ograničenim financijama i činjenici da kupaonica u potkrovlju, jako zadovoljni rezultatom te je, kažu, sve ispalo bolje nego što su zamislili. Štedjeli su kupujući neke elemente putem web shopova.

Foto: @ledaboss / Instagram

Nismo imali veliki budžet, ali smo imali velike snove. S tim ciljem pomno smo tražili majstore i sanitarije kako bi dobili i kvalitetu i prihvatljivu cijenu. Na sve radove i sve št ovidite u kupaonici potrošeno je manje od 35 000 kn. Svi zlatni dijelovi naručeni su putem interneta i tu smo uštedjeli barem 70 posto u odnosu na to da smo kupovali negdje u Hrvatskoj. Ustvari, kod nas nam je i bilo problem pronaći toliko zlatnih detalja”, otkriva za kraj Leda.

Foto: @ledaboss / Instagram
Komentari