SPAVAĆA SOBA BEZ MANE: kakvo uzglavlje izabrati za kraljevski san

Kada je riječ o spavaćoj sobi, dominantni komad zasigurno je krevet. Iako je to jedna od prostorije u stanu u kojoj provodimo najmanje vremena, barem budni, ona nije ništa manje važna. Dapače, krevet na kojem spavate jedan je od bitnijih komada namještaja u domu općenito, ne samo u spavaćoj sobi

 

 

 

Osim kvalitete i udobnosti kreveta i madraca, vrlo je bitan i njegov izgled. Posljednjih sezona kreveti s uzglavljem sve su popularniji izbor. Neka uzglavlja su isključivo estetska, dok neka, primjerice ona s policama mogu biti i praktična. Kakva uzglavlja su trenutno najpopularnija i najtraženija, saznajte u nastavku.


KREVET S KOŽNIM UZGLAVLJEM

Krevet s kožnim uzglavljem jedan je od velikih trendova posljednjih godina. Velika razina udobnosti, elegancije, ali i luksuza čini ga vrlo poželjnim komadom namještaja u većini domova. Može biti izrađen od prave ili eko kože, a dolazi u različitim modelima, oblicima, bojama i uzorcima, pa ćete ih vrlo lako uklopiti u već postojeće komade namještaja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Decor | ideas | inspiration (@vaneshomedecor)


KREVET S DRVENIM UZGLAVLJEM

Kreveti s drvenim uzglavljem izvrstan su izbor za one koji vole neuralne boje i prirodne materijale. Drvo je materijali koji nikada ne izlazi iz mode, stoga, jednom kada se odlučite za takav krevet, trajat će vam još dugi niz godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adley & Company Inc. (@adleyandcompany)

 


KREVET S TAPECIRANIM UZGLAVLJEM

Krevet s tapeciranim uzglavljem vrlo je čest izbor, ponajviše zbog mogućnosti gotovo pa beskonačnog izbora boja, materijala i uzoraka. Pri izboru tapeciranog uzglavlja za krevet možete se vodit već postojećim komadima namještaja su sobi, ili baš suprotno, učiniti ga fokusom sobe. Jedina mana tapeciranog kreveta može biti održavanje, pa birajte one perive, naročito ako u stanu borave djeca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Parvin Sharifi (@parvinsharifi)

 


KREVET S METALNIM UZGLAVLJEM

Metalna uzglavlja popularna su već dugi niz godina. Sjajno će se uklopiti u interijere u industrijskom stilu, ali i one rustikalne kao i shabby chic. Izbor kreveta s metalnim uzglavljem također je vrlo šarolik, pa tako dolaze u raznim visinama, uzorcima i bojama. Kakav ćete odabrati, ovisi o vašem stilu i ostatku namještaja u vašoj spavaćoj sobi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Orange Tree Furniture (@orangetree_furniture)

Komentari