SPAVAĆA SOBA: 13 kvadrata ispunjeno je do maksimuma, a da se to ni ne primjećuje

Zahvaljujući namještaju po mjeri i svim mogućnostima koje on pruža uređivanje prostora uvelike je olakšano. Tako je tim Mirjane Mikulec još jednom uspio ispuniti zahtjeve klijentice koja je poželjela ugodnu spavaću sobu koja ima dovoljno elemenata za pohranu.

 

 

Pravokutni tlocrt poslužio je da se duž jednog zida postave ormari po mjeri koji sežu do stropa. Svi materijali potrebni za izradu elemenata izabrani su u Elgradu. Od ormara je napravljena niša kako bi bez problema stao krevet, a zahvaljujući odabiru bijelog iverala postignut je dojam svježine.

Upravo namještaj po mjeri olakšava proces od ideje do gotovog proizvoda. Tako je potreba za noćnim ormarićima riješena postavljanjem male niše u ormaru, dovoljne za odlaganje sitnica prije spavanja. Profinjenost i elegancija naglašena je ladicama bez ručkica. Simpatičan detalj su i bijele lampe za čitanje prije spavanja.

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

U 13 kvadrata uspješno je postavljen čak i stolić za šminkanje za držanje sentimentalnih sitnica poput uokvirenih fotografija i kutijica s nakitom. Cjelokupnom dizajnu doprinio je i odabir boja. Dio nasuprot kreveta obojen je u nježnu ružičastu boju, a dominantna cvjetna tapeta ovu je sobu učinila doista posebnom.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

Osnovni cilj, maksimalno iskorištavanje prostora je postignut. Kada imate stan prosječne veličine poput ovog od 60 kvadrata izaberite namještaj po mjeri. Tako ćete biti sigurni da će sve vaše potrebe biti zadovoljene uz maksimalno iskorišten prostor.  Kakve još detalje skriva ova soba pogledajte u videu.

 

Komentari