DJEČJI KUTAK: evo kako su ga uredile naše dizajnerice na jedan dan

Dizajnerice na jedan dan i ovaj puta su u parovima – sestre Tea i Iva natjecat će protiv prijateljica Anamarije i Antonije. Njihov zadatak bio je uređenje dječjeg kutka, a tko se bolje snašao saznajte u nastavku!

 

 

Dizajnerice Tea i Iva iz Zagreba te Anamarija i Antonija s otoka Čiova dobile su za zadatak uređenje dječje sobe ili točnije jednog njegovog dijela. Dječji kutak nije trebao imati krevet niti garderobni ormar, nego elemente za pisanje i učenje te slobodno vrijeme. Zadatak se na prvu čini vrlo jednostavnim, jer ima manje elemenata, no, s druge strane, ovako je pomnije i s više detalja trebalo osmisliti jedan segment dječje sobe.

Natjecateljice, inače velike zaljubljenice u uređenje interijera, morale su uz ograničeno vrijeme pokazati svoju kreativnost, ali i snalažljivost i koncentraciju. Na raspolaganju im je kompletan asortiman Lesnine, koja ima bogat izbor opreme za uređenje dječjih soba, od najranije pa sve do tinejdžerske dobi. Bilo je potrebno odabrati namještaj i detalje te sve dobro uskladiti i to u samo tri sata vremena.

Tko je po Mirjaninom sudu pokazao veću kreativnost i bolje koncipirao prostor, saznajte u video prilogu!

 

 

TEA & IVA

InDizajn

 

 

ANAMARIJA & ANTONIJA

InDizajn

Komentari