MAKEOVER U DOMU GLUMICE MARIJANE MIKULIĆ: uređenje obiteljske kupaonice koja je umjesto kade dobila tuš kabinu

Velika obiteljska kupaonica u domu glumice Marijane Mikulić podvrgnuta je kompletnoj adaptaciji, kao i gostinjski WC. Cilj je bio moderniji izgled i veća doza praktičnosti. Zato je u kupaonici na mjesto velike kutne kade walk in tuš

 

 

 

Poznata glumica Marijana Mikulić od useljenja u svoj dom radila je podosta promjena, a jedna od njih je bila upravo uređenje obiteljske kupaonice. Glumica se odlučila za jednostavan stil kupaonice koja će biti praktična i koju je lako održavati. Stoga je adaptacijom iz kupaonice maknuta velika kutna kada i stavljen walk-in tuš.

InDizajn

“Ja sam i inače sklona klasičnijem stilu uređenja, pa se to može primijetiti i u  mom domu. Čim sam počela razmišljati o preuređenju kupaonica znala sam u kojem smjeru idem, samo sam trebala odlučiti hoće li pločice imati neki uzorak ili će biti potpuno bijele. Odluka je pala na one s uzorkom mramora na zidu, dok su one podne nešto tamnije, zbog jednostavnijeg održavanja”, otkriva glumica.

InDizajn

“Odabir keramike najviše ovisi o kvadraturi i budžetu, ali i navikama i potrebama ukućana. Što se tiče samog stila uređenja, on ovisi isključivo željama klijenta. Trenutno su najpopularniji motivi koji imitiraju materijale poput kamena i betona, no nerijetko se klijenti odluče ili za klasiku u bijeloj boji ili pak potpuno suprotno, kao što su žarke boje ili azulejo motivi”, kazala je Natali Renić iz Petrokova.

InDizajn

Bijeloj bazi pridružen je bijeli ormarić sa decentnim srebrnim ručkama i dvjema velikim ladicama u koje će se moći skladištiti higijenske potrepštine i ručnici. Kako bi sve bilo usklađeno, Marijana je razmišljala i o detaljima koji uvelike pridonose izgledu kupaonice. Upravo zato odlučila se za moderno i elegantno tipkalo koje se odlično uklopilo u prostor.

InDizajn

U video prilogu pogledajte kompletan izgled preuređene kupaonice Marijane Mikulić te se inspirirajte brojnim primjerima i prikupite korisne savjete kako urediti kupaonicu, a kako gostinjski toalet kada su odvojeni.

InDizajn

 

Komentari