Muče vas vlaga, plijesan i druge mrlje na zidu? Evo kako ih brzo i efikasno ukloniti

Vlaga je čest problem u prostoru koji zbog toga gubi na urednosti, dojmu čistoće ali i estetike. Saznajte kako se vrlo brzo i efikasno možete obračunati s njom, kao i plijesni i drugim mrljama

 

 


Spremate se na saniranje zidova još u ovoj godini jer vas muče mrlje od vlage, plijesni, čađe ili nikotina? InDizajn tim će vam pokazati kako se vrlo efikasno i brzo možete riješiti tih problema i imati opet čist i lijep zid kojeg više ne muče nikakvi dosadašnji problemi.

Foto: Marko Cindrić

Upoznajte Dulux Stain Block Primer

Izgled zida je obnovljen uz pomoć Dulux Stain Block Primera. Riječ je o temeljnom premazu na bazi vode, prikladnom za sve površine u interijerima. Formuliran je tako da sprječava probijanje mrlja kroz završnu boju. Isto tako impregnira i veže suhe i rahle površine u interijerima poput onih od žbuke, cigle, vapna i soboslikarskih boja. Ovaj temeljni premaz djelotvorno je sredstvo protiv mrlja od tinte na bazi vode, kemijske olovke, kave, maziva, vodenih mrlja, nikotina i ostataka čađe.

 


 

Foto: Marko Cindrić

Kako se koristi ovo čarobno sredstvo?

1. Dulux Stain Block Primer nanosi se u jednom sloju kistom ili valjkom direktno na nastale mrlje.

2. Ako nakon 8 sati primijetite da mrlje i dalje zbog svog intenziteta izbijaju na površinu, trebate ponoviti proces.

3. Potrebno vrijeme sušenja Stain Block Primera je 24 sata od nanosa zadnjeg sloja premaza.

4. Nakon 24 sata pregledajte zid jesu li sve mrlje nestale. Ako ne probijaju, dodatno osvježite zid. Za to koristite Dulux Acryl matt.

I zid je gotov! Uz nekoliko dekoracija oko njega, dio stana koji vidite dobio je potpuno novi izgled.

 

Komentari