MAKEOVER DNEVNOG BORAVKA MLADE OBITELJI: preuređenje je uključivalo i bojanje starog namještaja

Nagradno uređenje dnevnog boravka mlade obitelji uključivalo je i bojanje postojećih komada namještaja – radnog stola i komode na kojoj se nalazi TV. Vlasnici se ipak, najviše od svega svidjela tapeta zanimljivog dizajna


Među dobitnicima nagradnog natječaja Iznenadi me u 19. sezoni InDizajna je i Irma Besedenik, koja sa suprugom i sinčićem živi u kući u Velikoj Gorici. InDizajn tim će mladoj obitelji, baš kako su i željeli, preurediti dnevni boravak, koji je kombinacija različitih i vrlo nepraktičnih komada namještaja, k tome prilično dotrajalih.

Foto: Saša Lisjak

Prostor pored obnove treba svakako bolje iskoristiti jer se zbog glomaznih komada namještaja teško kretati njime. Kako je bebica malo uranila s dolaskom na svijet, a kuća je kupljena netom prije toga, Irma i  suprug nisu imali vremena posvetiti se uređenju.

Foto: Saša Lisjak

U osam sati, koliko traje nagradni makeover InDizajn tim je imao doista puno posla. Pored nove tapete i boje na zidovima, nabavke sjedeće garniture odnosno dviju sofa, klub stolića, tepiha, naslonjača, zavjesa i detalja, trebalo je prebojati dva postojeća komada namještaja. Tako su stari pisaći stol i komoda na kojoj je tv dobili novi život i savršeno se uklopili u novi koncept dnevnog boravka.

Foto: Saša Lisjak

No, vlasnici se najviše svidjela crno-bijela tapeta atraktivnog dizajna jer je oduvijek željela imati ovakvu dekoraciju u svome domu. Pogledajte u video prilogu Irminu reakciju na njezin novi dnevni boravak!

Foto: Saša Lisjak

 

Komentari