Tim Mirjane Mikulec preuredio je sobu Antoniji Blaće. Pogledajte rezultat!

Spavaća soba voditeljice Antonije Blaće u stanu u centru Zagreba trebala je potpuni makeover. Stari namještaj i zidovi koji su vapili za uređenjem, dio je u koji je tim Mirjane Mikulec unio promjenu.

 

 

 

Spavaća soba površine 12 četvornih metara pravilnog je oblika i postojeći elementi su sasvim dobro raspoređeni te nije bilo potrebe za promjenom rasporeda namještaja.  U načinu uređenja vlasnica je ostavila otvorene ruke timu Mirjane Mikulec koji je napravio nekoliko prijedloga za odabir kreveta.

Model Porto joj se posebno svidio, a konačnu odluku donijela je nakon posjete Perfecta Dreams salonu gdje su odabrani i manji komadi namještaja potrebni za preuređenje.

Nakon narudžbe kreveta, krenulo se na obnovu zidova – jedan je pobojan u sivu, a na drugi, onaj iza uzglavlja, postavljena je tapeta Studija Josipe Maras. Ružičasti tonovi na tapeti oživjeli su prostor, ali mu jedinstven, ali profinjen izgled.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

Uz krevet jednostavnih linija, uklopljeni su metalni elementi kako bi se naglasila suvremenost i to kroz pomoćne stoliće, rasvjetu i detalje. Spavaćoj sobi potreban je osjećaj topline koji je postignut jednostavnim tepihom koji nije preuzeo priču, već je usklađen s ostatkom uređenja.

“Ovaj makeover je dobar primjer kako postići dominaciju kreveta u prostoru bez da to nužno uključuje odabir bogatih tkanina ili raskošnih uzglavlja. Suvremene jednostavne linije ostavljaju veću mogućnost prilagodbe pri odabiru ostalih elemenata. Tamnijim zidovima istaknuli smo zemljani ton samog kreveta i naglasili udobnost dok smo izgled zaokružili kako tapetom, tako i manjim komadima namještaja”, ističe dizajnerica Mirjana Mikulec.

Kako je tekao makeover, pogledaje u video prilogu!

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

 

 

 

Komentari