Dva obavezna i moćna saveznika u svakoj kuhinji. Njihove mogućnosti oborit će vas s nogu!

Iako najčešće prilikom uređenja kuhinje pozornost posvećujemo materijalima i bojama, ono što je stvarno važno su aparati. Napokon, oni osiguravaju funkcionalnost kuhinje, a kuhanje je brže, lakše i jednostavnije

 

 

Noviteta na tržištu nikada dosta, zar ne? Dok se inovativna rješenja nižu jedno za drugim, često nam promakne na što valja obratiti pozornost.

Jedan od najvažnijih elemenata koji krasi gotovo svaku noviju kuhinju je indukcijska ploča. Ovaj suvremeni saveznik lijepih i funkcionalnih kuhinja postao je izbor broj jedan i svatko tko se okušao kuhati na njima ne bi ih mijenjao za bilo koji drugi model. Prednosti indukcijske ploče su brojne, a model Virtual Flame koji nam nudi Samsung, a koji možete pobliže upoznati u video prilogu, pravo je malo čudo koje je otišlo korak dalje u mogućnostima.

“Plamenik je svima i dalje prva asocijacija na kuhanje, pa smo upravo to iskoristili na ovom novom modelu. Riječ je o Virtual Flame tehnologiji koja nam daje efekt plamena, označava razinu topline i prikazuje jesu li plamenici uključeni ili isključeni. Ova ploča ima I Flex zonu, koja omogućava postavljanje više posuda različitih oblika i veličina”, otkrili su nam iz Samsunga.

 

Foto: Darko Mihalić

 

Sljedeća stavka svakako je odabir pećnice. Ono što nas je još oduševilo jest nova generacija pećnica, savršeno prilagođena modernom i brzom načinu života. Birati možete između dva modela – Dual Cook i Dual Cook Flex pećnice koje omogućavaju pripremu dvaju jela u isto vrijeme na različitim temperaturama, bez miješanja mirisa.

“Dual Cook omogućuje odvojeno korištenje gornje i donje zone, s različitim temperaturama i postavkama vremena ili pak korištenje cijele pećnice za velika jela. Dual Cook Flex uz to ima i fleksibilna vrata pa tako jednostavno možete otvoriti gornju polovicu za korištenje gornje zone pri kuhanju manjih obroka. Također s lakoćom pristupite gornjoj zoni dok kuhate različita jela bez gubitka topline u donjoj zoni”, ističu u Samsungu.

Kako funkcioniraju modeli indukcijske ploče i pećnica, saznajte detaljnije u video prilogu!

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari