VILA NA KRKU: sjajna kombinacija autentičnog kamena i modernog dizajna oduševit će i one najzahtjevnije

Kamenim kućama s bazenima teško je odoljeti, naročito ako su zanimljivo uređene. U potrazi za lijepim interijerima, InDizajn tim u suradnji s Mastercardom pronašao je jednu takvu kuću za odmor, Villu May, koja se nalazi nedaleko od Vrbnika na otoku Krku

 

 

 

Ekipi InDizajna Maša Vlašić i Marko Šuran otvorili su vrata svoje prekrasne kuće za odmor, Ville May. Kuća, koja se nalazi u blizini Vrbnika na otoku Krku osvaja kombinacijom kamena i modernih elemenata te vjerujemo da će oduševiti i one najzahtjevnije. Smještena je na parceli od 700 četvornih metara unutar koje je i bazen, dok na sam interijer odlazi oko 90 kvadrata.

Foto: Darko Mihalić

Renovacija kuće, kako su otkrili vlasnici, započela je prije godinu dana. Kako je bila u vrlo zapuštenom, gotovo ruševnom stanju, okružena šikarom, adaptacija je bila temeljita. Kada se parcela raščistila od korova i grmlja, vlasnicima je bilo lakše stvarati planove o renovaciji i zamisliti kako bi kuća kao i okoliš mogli izgledati nakon preuređenja. Za uređenje, koje je kombinacija industrijskog, modernog i rustikalnog stila, pobrinula se vlasnica Maša Bašić.

Foto: Darko Mihalić

Vlasnici ističu kako je cijeli projekt oživljavanja ovog zdanja bio jako zahtjevan i s puno kompromisa u izgradnji jer su morali mijenjali koncept rasporeda nekoliko puta. S druge strane, dosta toga su vlasnici radili po intuiciji. Na koncu su zadovoljni jer imaju prostor u kojem se dobro osjećaju oni, ali i njihovi prijatelji i gosti.

Foto: Darko Mihalić

Kuća se prostire na dvije etaže i sastoji se od dnevnog dijela na prvoj i spavaćeg na drugoj etaži. Otvoreni koncept dnevnog dijela omogućuje nesmetanu komunikaciju što je vlasnicima bilo jako važno. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe, svaka s pripadajućom kupaonicom.

Pažnja je posvećena i eksterijeru koji je podijeljen u dvije razine pa je tako odvojen dio za objedovanje, mali kutak za odmor, mjesto za roštilj i, naravno, bazen.

Kako izgleda kompletna unutrašnjost, kao i vanjski prostor ove prekrasne vile, pogledajte u video prilogu!

 

Komentari