EMINO IZNENAĐENJE ZA RODITELJE: nova spavaća soba za 20 godina braka

InDizajn tim zaputio se Bestovje kako bi preuredio Eminu sobu i pretvorio je u spavaću sobu za roditelje. To je njezin poklon tati i mami za 20-u godišnjicu braka

 

 

Meblo Trade i Indizajn iznenadili su djevojku Emu novom spavaćom sobom, točnije njezine roditelje koje je ona nesebično prijavila na nagradni natječaj Iznenadi me. Do sada je taj prostor koristila Ema, no sada će ustupiti svojim roditeljima za 20-u godišnjicu braka. Prije toga, ovaj prostor koji baš i nije tipičan treba jedan dobar makeover.

Naime, spavaći prostor je spojen s dnevnim dijelom stana, i trenutno se u njemu nalazi i radni dio te kauč koji služi za spavanje. Zadatak tima Mirjane Mikulec je da od dijela ovoga prostora napravi ugodno mjesto za spavanje ali i mali kutak za rad.

PRIJE

Foto: Ivan Črepić

 


POSLIJE

Nakon što su se sve stvari iznijele van, krenulo se na bojanje zidova.

“Budući da nismo dizali pregradu između spavaćeg i dnevnog dijela, ideja je bila da vizualno odvojimo ovaj dio od ostatka prostorije. Upravo to smo napravili bojom n zidu. Svijetlu nijansu zemljane boje stavili smo na kosinu i bočne zidove, a poigrali smo se zidom koji je iza iza uzglavlja”, objašnjava dizajnerica.

 

Foto: Ivan Črepić

S obzirom da je u prostoru trebao biti i radni kutak, odabran je i radni stol se odlično uklopio, kako u ovu priču, tako i u ostatak stana.

Foto: Ivan Črepić

Zanima vas kako je preuređen ostatak prostora, odnosno kako izgleda radni kutak, pogledajte u video prilogu!

 

 

 

Komentari