BRZI MAKEOVER: osvježenje zastarjele blagovaonice kojom su dominirale jake boje

Tim Mirjane Mikulec zaputio se u Petrinju kako bi djelomično preuredio blagovaonicu gospođe Vesne, koju su na natječaj Iznenadi me prijavile njezine unuke

 

 

 

Ekipa InDizajna zaputila se u Petrinju kako bi u nekoliko sati i ograničen budžet djelomično preuredila staru blagovaonicu gospođe Vesne koja je vapila za promjenom.

 


PRIJE

Prostor blagovaonice trenutno je zastario – od namještaja do boje na zidovima. Budući da gospođi Vesni nije potreban televizor u prostoru, u makeoveru je maknuta i sofa iz prostora i tako se dobilo više mjesta za nesmetani prolazak. Prilikom makeovera bilo je potrebno paziti da se usklade boje i uređenje uklopi u postojeću keramiku, koja je prilično dominantna.

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

POSLIJE

Nakon iznošenja starog namještaja, krenulo se u bojanje zidova. Svi zidovi prvo su bili pobojani u bijelu boju, baš kao i strop koji je potrebno osvježiti.

“Nakon što smo se riješili crvene boje, prostor izgleda puno otvorenije. Budući da je na podu plavo žuta keramika, na ovaj način ublažili smo cjelokupni dojam”, ističe Mirjana Mikulec.

Kako bi se povezao prostor, dio zida pobojan je u sivo plavi ton, a nakon toga stigao je novi namještaj.

Kako je teklo kompletno opremanje, pogledajte u video prilogu!

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

 

IZNENADI ME: Nova blagovaonica u samo par sati! (InDizajn & Mirjana Mikulec) – YouTube

Komentari