TRANSFORMACIJA SPAVAĆE SOBE: gospođa Ana iznenadila je kćer nagradnim makeoverom

Namještena tek osnovnim i starim komadima, bez detalja i stila, djevojačka soba vapila je za preuređenjem. A priliku za novim izgledom dobila je prijavom na nagradni makeover Iznenadi me

 

Mladenačka spavaća soba u jednom obiteljskom domu već duže vremena čeka na svoju preobrazbu. No, zahvaljujući mami Ani, koja je na nagradni natječaj Iznenadi me prijavila spavaonicu svoje kćeri, doći će do željene promjene.


PRIJE

Neatraktivne boje, stari namještaj, odsustvo detalja i stila činili su ovu prostoriju bezličnom i nimalo vizualno privlačnom. Iako je riječ o načelno toplim i ugodnim nijansama žute, bež i smeđe koje dominiraju prostorom, spavaonica ipak nije imala takvu atmosferu.

Također, ono što u sobi nije funkcioniralo je raspored namještaja pa je unatoč pristojnoj kvadraturi pola prostorije neiskorišteno, no nakon nagradnog makeovera i to će se promijeniti!

Foto: Ivan Črepić

POSLIJE

Prvi korak je bio micanje starog namještaja, a zatim bojanje zidova koji su dobili nježnu nijansu sive. Dodatna dekoracija zidova odnosila se na tapetu koja je stavljena na akcenti zid iza kreveta koji je k tome promijenio svoj položaj.

Zamijenjeni su stari prekidači i utičnice. Nakon baze, krenulo se na opremanje prostorije namještajem i detaljima koji su kćerkinu spavaću sobu pretvorili u profinjenu, ugodnu i smirujuću oazu stila.

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Ivan Črepić

Kako je tim Mirjane Mikulec od zastarjelog prostora i u suradnji s Meblo Tradeom napravio onaj koji vodi u carstvo snova, saznajte podrobnije u video prilogu!

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Ivan Črepić

 

 

 

Komentari