Uređenje terase: pogledajte kako to rade dizajnerice na jedan dan

Dizajnerice na jedan dan, Lucija Jumić i Zrinka Šumanovac Bačić dobile su zadatak uređenja eksterijera, a na raspolaganju su imale cijeli asortiman Lesnine. Pogledajte kako su se mlade dame snašle te koja je, prema sudu Mirjane Mikulec, bila bolja

 

 

Uređenje eksterijera bio je zadatak natjecateljicama Luciji i Zrinki, koje su bile iznenađene ovim odabirom InDizajn tima.

“Iznenadila me odluka da to bude terasa, jer nikada do sada nisam vidjela u emisiji da je zadatak bio uređenje vanjskog prostora, ali sve u svemu, tema mi se sviđa”, izjavila je Lucija Jumić nakon što je čula zadatak. Ni njezina suparnica u dizajnerskom dvoboju, Zrinka Šumanovac Bačić nije krila svoje iznenađenje.

Nisam očekivala ovakvu temu, a ono što mi pada na pamet je neki gradski balkon uređen u mediteranskom stilu”, rekla nam je Zrinka, koja se odlučila ja lounge varijantu ugodnog malog dnevnog boravka na otvorenom, sa sofom, klub stolićem i tabureom od ratana, u toplim smeđim i bež tonovima.

Lucija se pak u svome uređenju ravnala već zadanim elementom, plavim drvenim prozorom te je prostor uredila u kombinaciji romantike i shabby chica te u mediteranskom ozračju, s garniturom za sjedenje od kovanog željeza obojanog u bijelu.

Što o njihovim terasama misli dizajnerica Mirjana Mikulec te kome je odlučila dati nagradu Lesnine u iznosu od 1000 kn, pogledajte u video prilogu!

 

 

 

LUCIJA

InDizajn

 

ZRINKA

InDizajn

Komentari