Izaberite odmor kakav i zaslužujete! Krevet po mjeri u tome će svakako pomoći

Pri uređenju spavaće sobe najvažniji zadatak je odabrati kvalitetan krevet. Ostale komade namještaja stignete nabaviti i kasnije jer se ovom primarnom zadatku doista treba posvetiti s pažnjom

 

 

 

Ako prilikom uređivanja svog novog doma ili njegove renovacije razmišljate o izradi namještaja po mjeri, koji je uvijek najbolje rješenje, podsjetit ćemo vas da i krevet možete tako izraditi. Napokon možete birati sve! Dimenzije, visinu, uzglavlje, materijal i boju. Ovakav način proizvodnje prepoznali su i u Perfecta Dreamsu pa lako mogu odgovoriti na sve zahtjeve klijenata. Mogućnost kombiniranja kreveta koji pripada jednom modelu, a uzglavlje drugom štedi puno vremena i elegantno je rješenje koje mnogi biraju.

Najvažnija prednost tih personaliziranih, tzv. tailor made kreveta, je što se može prilagoditi baš svakom prostoru. Među njima sve popularniji su tapecirani boxspring kreveti koji zahvaljujući svojoj iznimnoj udobnosti i visini postaju sve češći odabir. Njihova specifičnost je to što se sastoje od tri pojedinačne komponente koje čine cjelinu: baze kreveta, madraca i nadmadraca.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO:DARKO MIHALIĆ

Iako prilikom odabira kreveta većinom razmišljamo o udobnosti i kvaliteti izrade, estetika također ima važnu ulogu. Imati specifično, uočljivo i efektno uzglavlje trend je koji sve više dominira našim spavaonicama.  Uz standardne veličine uzglavlja možete se ohrabriti pa izabrati oblik koji ide od zida do zida ili do samoga stropa. Samo pripazite da takav odabir onda prati i ostatak uređenja.

Osim standardnih materijala, uzglavlja danas mogu biti od tkanine, kože ili baršuna, a uklopiti se mogu u bilo koji interijer. Ako ste ljubitelj uzglavlja, a mislite da kvadratura sobe neće podnijeti jedan takav “ukras”, ne brinite. Uvijek možete kombinirati krevet i uzglavlje koji će odgovarati malom prostoru.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO:DARKO MIHALIĆ

Koje su još mogućnosti dostupne te što bi bilo idealno postaviti u dječje sobe, pogledajte u videu.

 

 

 

Komentari