PREKRASNI KREVETI: otkrijte novitete i inspirirajte se za makeover spavaće sobe

U trendu danas nisu samo atraktivni modeli kreveta nego i kvaliteta sna koju omogućuju. Kao i uvijek, pratimo i predstavljamo vam najnovije modele koji spajaju udobnost i estetiku. Upoznajte se s novim trendovima u svijetu ležajeva i krenite u makeover spavaće sobe!

 
BOX SPRING KREVETI

Pri opremanju i uređenju spavaćih soba još uvijek su najpopularniji tzv. „box spring“ kreveti. Odlikuju ih posljednji trendovi u svijetu kreveta, a to su jednostavne linije, prozračnost i minimalizam. Poznati domaći brand Perfecta Dreams u svojoj ponudi sada ima nove modele.

“Iako sama riječ “box” aludira na ladicu, to nije krevet s ladicom ili spremištem. Odnosno može biti, ali to nije razlog zašto je dobio naziv. Boxspring se odnosi na madrace od opružne ili džepićaste jezgre koji se nadopunjavaju s bazom kreveta i time osiguravaju maksimalnu udobnost i zdravo spavanje”, objašnjava dizajnerica Mirjana Mikulec.

Foto: Perfecta Dreams

NOVI MODELI S MANJE RASKOŠNIM UZGLAVLJEM

Perfecta Dreams predstavila je nove nove modele boxspring kreveta s dva uzglavlja – Siena i Verona, inspirirane ljepotom Toscane. Sastoje se od visoko kvalitetne boxspring baze u koju je ugrađena mini đepićasta opruga te obloga od pjene.

Ovi modeli idealan su spoj udobnosti koju pruža boxspring baza i elegantnog dizajna koji ih izgledom razlikuje od tradicionalnih boxspring kreveta koji su obično glomazniji i skrivaju u sebi ladice.

Krevet Verona / Foto: Perfecta Dreams

Osim izgleda uzglavlja, dimenzije kreveta, kao i širinu madraca, boje i tkanine birate sami pa će se model kojeg odaberete lako uklopiti s bojama i dimenzijama koje odgovaraju vašem prostoru.

Nogice se također mogu birati i dolaze u dvije varijante. Metalne crne za ljubitelje industrijskog stila ili pak drvene sa zlatnim završecima za one koji vole pravo drvo i luksuzne detalje.

Sama visina kreveta je optimalna i time omogućuje lakše ustajanje bez opterećivanja kralježnice, kao i spavanje iznad zone u kojoj se zadržava najviše alergena i prašine.

Krevet Siena / Foto: Perfecta Dreams

HIT JE BUKLE

“Za ljubitelje elegantnijeg stila uređenja i talijanskog dizajna, modeli Siena i Verona bit će pravo osvježenje. Suprotni klasičnim boxspring modelima jednostavnih kockastih linija, zadovoljit će očekivanja onih kojima su pri odabiru kreveta najvažniji elegancija i dizajn”, ističe dizajnerica.

Osim estetike, zadovoljava i sve one kojima je iznimno važno lako održavanje prostora oko kreveta.

“Kada jednom odaberete model kreveta, sama boja i vrsta tkanine uvelike pridonose konačnom izgledu. Posljednji trend u svijetu namještaja je bukle i to obrada nalik na sako. Pa ako želite uistinu efektan ali udoban krevet, ova vrsta materijala bit će idealna za sve predvodnike trendova.

 

Foto: Perfecta Dreams

Mogućnošću odabira ne samo modela nego i uzglavlja i nogica, krevet zaista postaje centar spavaće sobe koji stabilnošću, čvrstoćom i kvalitetom materijala osigurava bezbrižan san, a izgledom estetiku sobe podiže na sasvim novu razinu. Na vama je da izaberete idealnu kombinaciju koja odgovara vašem pojmu estetike i funkcionalnosti.

 

Komentari