Uredili smo šarmantni i stilski vrlo hrabar dnevni boravak u stanu za najam

Dobro isplanirani i lijepo i atraktivno uređeni stanovi za najam su sve traženiji, pa vlasnici traže usluge dizajnera i arhitekata. Studio Mirjane Mikulec uredio je nedavno jedan takav mali dvosobni stan, a ovaj puta pokazujemo kako je osmišljen njegov dnevni boravak

 

 

Svjesni kako je funkcionalan i dobro iskorišten i lijepo namješten prostor veliki adut u iznajmljivanju stambenog prostora,  vlasnici sve češće angažiraju dizajnere i arhitekte. Tako su vlasnici malog dvosobnog stana za najam u Zagrebu angažirali studio Mirjane Mikulec kako bi njihova nekretnina izgledala atraktivnije, ali i drugačije te istovremeno bila jednostavna za održavanje. Ovdje vam prikazujemo dio stana, boravak i blagovanje koji s kuhinjom čine otvoreni prostor i zauzimaju površinu od 24 četvorna metra. U tome da interijer bude drugačiji uvelike je pomogao nepravilan oblik prostora te ulazni prostor koji nije bio nimalo odvojen od ostatka sadržaja.

Tim Mirjane Mikulec odvojio je djelomično prostor ormarima po mjeri koji su se vezali na kuhinjske elemente – tako se dobio i prostor za skladištenje, kao i veliko ogledalo, koje obično trebamo u hodniku. Ono je nalijepljeno na fronte ormara. Namještaj u prostoru je kombinacija onog gotovog i rađenog po mjeri.  U odabiru boja napravio se odmak od dominacije uobičajene bijele. Nju su zamijenile siva i bež oplemenjene žutim i crnim akcentima što je prostoru dalo karakter.

 

Zavirite u dnevni boravak stana za najam koji je uredio studio Mirjane Mikulec i inspirirajte se!

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari