MODERNA ELEGANCIJA U KUHINJI: uživajte maksimalno u omiljenoj prostoriji doma

Pri opremanju kuhinje, pozornost valja posvetiti i odabiru kuhinjskih aparata. Jedan od njih je hladnjak koji nije nužno skrivati u element, osobito ako se ističe svojim dizajnom. U Blic savjetima pogledajte upravo jedan takav koji stiže iz Samsunga.

 


Hladnjake smo naviknuli, zbog masivnog izgleda i često malog izbora boja, skrivati u elemente. No, Samsung ima rješenje za uklapanje ovog najvećeg kuhinjskog uređaja u interijer – model Bespoke koji će vas oduševiti svojim mogućnostima, a prije svega dizajnom.

“Samsung Bespoke frižidere odlikuje elegantan stil. Zahvaljujući suvremenom dizajnu, raznim modernim materijalima odgovarat će gotovo svakom stilu kuhinje. Naravno, dostupan je u nekoliko boja kao sto su boja lavande, svijetlo plava, crna i ostale”, otkrila nam je Lidija Fabek Stanković iz Samsunga.

Foto: Samsung

Pri odabiru hladnjaka prednost zasigurno imaju oni sa sustavom za sprječavanje zaleđivanja.

No Frost tehnologija poboljšava kruženje zraka održavajući temperaturu stalnom, čime se sprječava nakupljanje leda. Time se i mnogo brže postiže potrebna temperature, a sustav hlađenja može raditi manjim intenzitetom što mu produljuje trajnost. Također, uz No Frost vaše će namirnice ostajati svježima mnogo duže”, objašnjava Lidija Fabek Stanković.

FOTO: SAMSUNG

Bespoke dolazi u standardnoj dubini od 60 centimetara, a zahvaljujući Spacemax™ tehnologiji stijenke hladnjaka puno su tanje što ostavlja više mjesta za pohranu. Uz osnovne karakteristike, ono što ističe Bespoke je mogućnost odabira boje koja će se savršeno uklopiti u vašu kuhinju.

 

Komentari