Naučite kako na tri jednostavna načina napraviti karnišu

Još jedan zanimljiv prijedlog pripremili smo ovaj tjedan za naše kreativce. Tri vrlo jednostavna načina kao izraditi karnišu. Za izradu vam čak ne treba ni previše stvari…drvena daska, drveni štap, nekoliko kukica i sprej za drvo.

 

Prvi prijedlog je postavljanje kukica na dasku. Prije nego što ih pričvrstite, označite mjesta na kojima ćete izbušiti rupe za njih i pazite da razmaci ne budu ni premali ni preveliki. S obzirom na mjesto na koje je, u našem prilogu smještena, karniša je sprejom obojena u crno. Vi boju, kao i zavjese birajte prema vlastitim željama.

INDIZAJN

Drugi prijedlog je da izradite nosače od remena, a kao karniša neka vam posluži okrugli drveni štap koji trebate odrezati za željenu dužinu. Kao karniša poslužit će nam okrugli drveni štap koji ćemo odrezati na dužinu koju smo prethodno izmjerili. Pri postavljanju nosača pripazite na to da ih postavite na istu visinu kako bi karniša stajala ravno.

INDIZAJN

Treći prijedlog je najjednostavniji, a ideju možete iskoristiti za ukrašavanje manjeg prozora. Iskoristite nosače za police koji će u ovom slučaju poslužiti kao stalci za vješanje zavjese. Kada dodate dekoracije, ako vam nije nužno da zavjese zatvaraju prozor, ova varijanta može izgledati vrlo efektno.

Kako se izrađuju ovi prijedlozi korak po korak pogledajte u prilogu!

Komentari