Materijal koji svi žele u kuhinjama i kupaonicama. Saznajte i zašto

Materijal bez mane – tako bismo bez puno premišljanja i pretjerivanja mogli nazvati fenix. Spada u novu generaciju modernih i inovativnih materijala kojima je kvaliteta neupitna. A sada imaju i tri nova dekora. Pogledajte koje nijanse su u pitanju!

 

Današnje kuhinje i kupaonice mjesta su inovativnosti kada je riječ o materijalima od kojih su napravljene. Tu prije svega mislimo na fenix, moderni materijal kojeg odlikuje izuzetna kvaliteta i izdržljivost, a to je ono što prije svega tražimo u ovim prostorijama doma, koje su najviše izložene vlazi i drugim oštećenjima. Zamjena elemenata u ovim prostorijama i nije tako jednostavna i teško da može biti parcijalna, zato je bitno za ormariće, radne ploče i ostali namještaj birati materijal koji će trajati.

 

Foto: Elgrad

 

Upravo je fenix odgovor na ove zahtjeve, a usto je u trendu, ima prekrasne mat dekore te je – inovativan uz pomoć nanotehnologije, što nam olakašava svakodnevicu – mekan je na dodir i ne ostavlja otiske prstiju, otporan je na ogrebotine, s vrlo malom refleksijom svjetlosti, što je izvrsno za vizualnu udobnost te termalno zacjeljivanje površinskih ogrebotina. Također je otporan na kiseline i sredstva za čišćenje koja se redovno koriste u kućanstvu.

 

Foto: Elgrad

 

Razlikujemo fenix NTM i fenix NTA – oba se sastoje od akrilne smole koja stvrdnuta i očvršćena korištenjem procesa pomoću snopova elektrona, čime se otvaraju novi pristupi u području dizajna interijera. Fenix NTA ima jedan dodatak: njegova se struktura sastoji od sloja metala. Postojećoj paleti dekora fenix NTA-a pridružila su se i tri nova trendi uzorka kojima ćete teško odoljeti: ARGENTO DUKAT, ACCIAIO HAMILTON I ORO CORTEZ. 

 

Foto: Elgrad

 

Fenix NTA upravo ta metalik komponenta čini izuzetno elegantnim, bezvremenskim materijalom te je on dodatak koji daje dodatnu vrijednost i projektima dizajna interijera i industrijskog dizajna, u što se možete uvjeriti na primjerima fotografija u tekstu. Riječ je o projektima koje je radio Elgrad, u kojem možete nabaviti fenix, kao i izvedbenim projektima Mirjana Mikulec interijeri (galerija ispod teksta).

 

Foto: Elgrad

 

PROMO

Komentari