Boje i obline se na velika vrata vraćaju u interijere: šareni namještaj i živopisni detalji su ‘must have’

Još jedan uspješan Salone del Mobile je završio. 61. izdanje međunarodnog sajma namještaja i opreme za dom okupilo je brojne posjetitelje i čak 2000 izlagača. Glavna tema sajma bio je fokus na kružno gospodarstvo, održivost, prirodne materijale i recikliranje.

 


Ekipa InDizajna istražila je trendove i novitete koji nas očekuju u nadolazećem razdoblju. Veselo i dinamično bilo je u izložbenom prostoru njemačkog proizvođača namještaja KARE koji je plijenio pozornost većine posjetitelja.

Na prvi pogled mogli biste pomisliti da se njihovi nekonvencionalni komadi teško mogu uklopiti u interijer no zapravo to nije tako. Važno je dobro kombinirati dinamične komade s onima jednostavnih linija umjerenih boja. Upravo ćete zahvaljujući zanimljivim detaljima postići originalan izgled.

INDIZAJN/FOTO: KARE

INDIZAJN/FOTO: KARE

Ugostila nas je Julia Schönhofen koja kaže: „Ovogodišnji je trend ekscentričan, ali s druge strane predviđamo trend modernističkih interijera. Naš je novi namještaj retro-moderan, ali i mid-century. Imamo sjajne komade poput manjih konzolnih stolića, ali i svjetiljki i sofa u stilu sredine 20. stoljeća. Taj se trend također vraća.“

INDIZAJN/FOTO: KARE

 


INDIZAJN/FOTO: KARE

Kao što se na sajmu u Milanu moglo vidjeti, boja se na velika vrata vraća u interijere s naglaskom na intenzivne tonove koji će dominirati prostorom. Kombinacijom komplementarnih boja osuvremenit ćete prostor i dati mu zabavan, uzbudljiv i jedinstven izgled.

Unošenjem jakih boja u prostor postići ćete spoj suvremenog i mladenačkog izričaja, dok će mu jedinstveni komadi namještaja dati dodanu vrijednost.

INDIZAJN/FOTO: KARE

Komentari