SOBA JE NAPOKON PRODISALA: Katarina je uz pomoć InDizajna iznenadila roditelje novom spavaonicom

Katarina iz Španskog osvojila je nagradni natječaj Iznenadi me na koji je prijavila spavaću sobu svojih roditelja, u kojoj ništa nije mijenjano 40-ak godina… Pogledajte makeover!

 


Među brojnim prijavama za prilog Iznenadi me stigla je i ona Katarine Šturik iz Zagreba koja želi svoje roditelje razveseliti novom spavaćom sobom. Kako je sav namještaj star i dotrajao, bilo je potrebno odabrati novi ormar i krevet, a naravno, i obojiti zidove.

Nakon detaljnih priprema, ekipa InDizajna stigla je u zagrebački kvart Špansko, gdje ih je već čekala Katarina.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Jedino što Katarina želi izbjeći su kričave boje i to je naša ekipa poštovala. Zidovi su obojani nijansom prljavobijele, a zatim su na nju stavljeni zanimljivi geometrijski oblici. Uslijedilo je namještanje…

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Soba je velika pa su glavni komadi namještaja morali ostati veliki jer bi inače djelovala prazno. Uz novi ormar i krevet, korak po korak polako se nazirao budući izgled prostorije.

Tepih, komoda, fotelja, noćni ormarić i stolići dijelovi su potpuno nove slagalice. Uz nekoliko završnih detalja poput novih okvira za utičnice i neizostavno bilje, još jedna priča nagradnog preuređenja privela se kraju.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

“Nekadašnja soba gotovo je netragom nestala. Zadržali smo samo slike na zidu nasuprot kreveta jer su one Katarininim roditeljima posebno drage. Glavne komade namještaja smjestili smo na iste pozicije čime zadržavamo dovoljno prostora za nesmetan prolazak. Uz novi izgled zidova, novi namještaj i detalje, ova spavaća soba sada je neprepoznatljiva”, zaključuje dizajnerica Mirjana Mikulec.


Komentari