Oživjeli smo dnevni boravak i opremili blagovaonicu

Nagradni natječaj Iznenadi me u 15. sezoni emisije InDizajn osvojila je i mlada obitelji Kraljević. Pogledajte kako je tim Mirjane Mikulec uredio prostor namijenjen blagovanju, koji je do sada zjapio prazan te osvježio dnevni boravak

 

 

 

 

Među 12 sretnika koji su osvojili nagradni natječaj Iznenadi me našla se i Vlatka Kraljević koja je navela da želi da joj stan napokon poprimi pravi ugođaj doma. U ovom prostoru bit će potrebno urediti blagovaonicu koja jedina nedostaje da bi obitelj imala pravi dom, ali i oživjeti dnevni boravak kako bi on bio stilski usklađen s cijelim prostorom dnevne zone.

Uvažavajući želju vlasnice, bijeli blagovaonski stol na razvlačenje smješten je kraj prozora pa je stoga bilo potrebno izmjestiti rasvjetu.

“S obzirom da je kuhinja otvorena prema dnevnom boravku, blagovaonski stol i stolce odabrala sam prema stilu kuhinje. Tako smo dobili skladnu cjelinu, a stan je sada potpun. U dnevnom boravku smo promijenili i tepih. Odlučili smo se za okrugli u sivoj boji koji se odlično uklopio u interijer. Prostor smo dodatno razigrali tapetom s harlekin uzorkom”, ističe Mirjana Mikulec te dodaje:

“Za potpuni dojam, za dnevni boravak odabrali smo elemente i detalje u boji plemenitih metala. Stolić i sat u srebrnoj boji kombinirali smo s bakrenom visilicom te detaljima u zlatnoj boji. Korištenje nekoliko boji metala na velika se vrata vraća u interijere”, zaključuje dizajnerica.


PRIJE


POSLIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

 


Pogledajte naš video prilog i saznajte kako je teklo uređenje korak po korak!

 

Komentari