ČAROLIJA U RUŽIČASTOM: nježni pastelni tonovi unijeli su romantiku u spavaću sobu

Ako ste romantična duša, pastelne nijanse doista možete ubaciti u svaki interijer, bilo da je riječ o suvremenom ili tradicionalnom uređenju. Na primjeru uređenja spavaće sobe pogledajte kako ovakvu atmosferu možete ostvariti u najintimnijoj prostoriji svoga doma

 

Studio Mirjane Mikulec stoji iza uređenja trosobnog stana u Zagrebu. U cijelom stanu odabran je namještaj u neutralnim nijansama jer se željelo dobiti smiren i ugodan prostor.  Odabrani crni detalji dodatno su naglasili nježne boje kroz čitav prostor. Ovaj put vam pokazujemo kakva su rješenja izabrana za spavaću sobu.

Jednostavno uređena soba ne mora biti dosadna. Jedan do dva dodana detalja i dobit ćete smislenu cjelinu. Kako su jedno od obilježja romantičnih soba ukrašeni zidovi, tako je ovdje štukaturama uokvirena prekrasna i vrlo efektna tapeta. Takav odabir tapete u izuzetnom je skladu s jednostavnim komadima namještaja pa se može reći da je zadatak uspješno odrađen.

Neodoljive pastelne nijanse u interijeru koji će vas ostaviti bez daha

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Dizajnerica Mirjana Mikulec podsjeća kako za odabir kreveta ne smijete pristajati na kompromise. Također, bez obzira jeste li se odlučili za rustikalni stil uređenja ili ovakav suvremeni odabirom drvenog kreveta nećete pogriješiti, ističe.

Iako danas možete birati između raznih veličina boxspring kreveta, tapeciranih, ili onih s visokim uzglavljem ponekad se dobro okrenuti tradiciji i izabrati drveni krevet s kvalitetnim madracem.

Klijentici je predložen Hespov drveni krevet Marta. Jedna od najvećih prednosti takvih kreveta je njegovo održavanje, a idealni su za prostore manje kvadrature jer  i zauzimaju manje mjesta zahvaljujući tanjem uzglavlju i samom okviru. Pastelne boje se doista lijepo uklapaju u interijer u kojem prevladava drvo, bilo da je riječ o  drvenim podovima ili namještaju.

 

Komentari