INSTAGRAM INSPIRACIJA: svi su poludjeli za sofama i foteljama koje imaju naslonjače u obliku školjke

Jedan od posljednjih trendova kada je riječ o detaljima u interijeru su stolice, fotelje i sofe s naslonjačem obliku školjke

 

 

 

Stolice, fotelje i sofe su vrlo bitan detalj koji može napraviti značajnu promjenu u interijeru, naročito ako izaberete one neobičnih modela, kao što su primjerice one s naslonjačem u obliku školjke.

Sjedeći modeli namještaja koji svojim dizajnom podsjeća na oblik morske školjke jedan je od posljednjih trendova u interijerima posljednjih mjeseci.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katarina Fischer (@editionnoire)


Zbog svog elegantnog i vrlo atraktivnog dizajna, ove komade namještaja moguće je uklopiti u sve prostorije stana, pa ih je tako moguće staviti za blagovaonski stol, kao dodatno mjesto za sjedenje u dnevnom boravku, stolić za make-up, kutak za čitanje i slično.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tezza (@tezza)


Najčešće ih viđamo izrađene od baršuna u pastelnim nijansama, no ne zaostaju ni one u trenutno vrlo popularnoj smaragdnoj boji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dôme Project Interiors (@domeprojectinteriors)


Osim u sve prostorije doma, također ih je vrlo lako uklopiti i u sve stilove uređenja. Jednako dobro izgledaju u minimalističkim, retro, klasičnim, ali i industrijskim interijerima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carina (@mrscarlissa)

 

Komentari