TKO MU MOŽE ODOLJETI: ovo je najmanji hladnjak koji ste vidjeli, idealan za radni ili kozmetički stol

Pearl Boba Tea naziv je novog modela hladnjaka koji nas je oduševio svojim dizajnom, ali i veličinom koja mu omogućava da ga stavimo na komodu ili stol, što ga čini idealnim dodatkom spavaćih soba, kutaka za šminkanje ili ureda

 

 

Neku kozmetiku i sredstva za njegu preporučuje se čuvati u hladnjaku, baš kao i lijekove i biljne pripravke, pa nam obično stoji u hladnjaku u kuhinji. No, pronađen je odgovor i na ovaj problem, jer baš nitko ne želi držati tonik za lice ili pak masku za lice između mlijeka i teglice pekmeza. Izniknula je generacija mini hladnjaka, koji prije svega oduševljavaju svojim izgledom.

Mini hladnjaci na prvi pogled izgledaju kao igračka, kao ovaj najnoviji model koji predstavljamo, Pearl Bob Tea – no više su od toga.

 

Foto: Smokonow.com

Moćan saveznik na poslu

Ispočetka su minijaturni hladnjaci bili zamišljeni kao mjesta za pohranu kozmetičkih sredstava i lijekova, a s vremenom su se pokazali i kao savršeno rješenje za spremanje manje količine hrane. Ovakav hladnjak dobro dođe u bilo kojoj prostoriji u domu. Ili primjerice uredu. U vrijeme ljeta, za velikih vrućina to naročito bitno – da dok radite na svome stolu imate hladnjak u kojem ćete držati napitke i hranu i čuvati ih svježima.

Foto: Smokonow.com

Uredski hladnjaci, budući da ih koristi više osoba, znaju biti prepuni svega i svačega, pa je ovo rješenje kada želite imati uredan, čist i pregledan hladnjak koji ne morate dijeliti ni sa kim.  U njemu možete držati i lijekove koje morate imati i dok radite. A k tome – sve vam je nadohvat ruke!

 

Foto: Smokonow.com

 


Pearl Bob Tea, sa svojom težinom od svega tri kilograma te dimenzijama 25x25x40 cm te zapreminom od 10 litara ne zauzima puno prostora te može naći svoje mjesto i u najmanjim prostorijama – na radnom stolu, polici ili komodi. Također, ima dvije podesive police i lagan je za transport s obzirom na težinu od tri kilograma i zahvaljujući ručki za nošenje, pa ga lako premještate iz prostora u prostor.

Hladnjak Pearl Boba Tea dostupan je i u manjem izdanju, zapremine 3 litra, a oba modela dio su limitirane kolekcije koju možete pronaći na internetskoj stranici Smokonow. Cijena većeg modela je 690, a manjeg 540 kuna.

 

Foto: Smokonow.com

 

Komentari