Prima ima nove super komade, savršene za jesenske promjene u domu

Na poznatom međunarodnom sajmu M.O.W. u Njemačkoj Prima je predstavila svoju novu kolekciju namještaja. Upoznajte se s novitetima koji u sebi savršeno spajaju trendove i bezvremensku klasiku!

 


Početak svakog novog godišnjeg doba savršena je prilika da unesemo promjene u dom i osvježimo ga nekim novim elementom. Čak i kada o tome toliko ne razmišljamo, ta potreba nametne se sama od sebe – novo doba donosi drugačije vremenske uvjete pa i životni prostor traži neku drugačiju atmosferu koja bi bila usklađena s njima.

Dolaskom jeseni i hladnijih dana naš dom ima veću potrebu za toplinom i ugodom, koju možemo unijeti novim komadima i detaljima. U tome vam je najbolji saveznik dobra inspiracija koja donosi trendove i novitete. Stoga vam nudimo novu kolekciju koju je naš domaći proizvođač Prima nedavno pokazao na poznatom M.O.W. sajmu namještaja u Njemačkoj.

Vjerujemo da će vam novi komadi biti pravo nadahnuće za dobrodošle jesenske promjene u domu. Ovo je i izvrsna prilika da stare, neatraktivne i dotrajale komade namještaja poput stolova, sjedećih garnitura i kreveta napokon zamijenite novima!

Foto: Prima namještaj

SPOJ TRENDOVA I BEZVREMENSKE KLASIKE

Na površini od preko 580 kvadratnih metara, Prima je na sajmu u Bad Salzuflenu predstavila novitete iz svoga asortimana tapeciranog i masivnog namještaj, koji su savršen spoj modernosti, trendova i bezvremenske klasike. To je, kako ističu često dizajneri, najpoželjnija kombinacija svakog komada namještaja i detalja za dom!

Na ovom međunarodnom sajmu, Prima se dugogodišnjom prisutnošću i mnogobrojnim artiklima za dom pozicionirala među najvećim europskim proizvođačima sjedećih garnitura, kreveta i blagovaonskih setova.

Foto: Prima namještaj

MAKSIMALNO PRILAGODLJIV NAMJEŠTAJ

Namještajem osmišljenim u vlastitom razvojnom timu dizajnera, Prima je ovogodišnjim asortimanom ostvarila pomak u ponudi materijala i funkcija u skladu s uvijek brzo promjenjivim trendovima i zahtjevima tržišta.

Naglasak je bio na ponudi rješenja za različite prostore, potrebe i ukuse. Kolekcija se potpuno prilagođava odabirom željenih udobnih ispuna u sjedištima garnitura i stolica, ponudom različitih dimenzija artikala te kroz modularnost i funkcije unutar pojedinih programa i setova.

Foto: Prima namještaj

KERAMIKA I PRIRODNI KAMEN U BLAGOVAONICAMA

Novitet u predstavljenim materijalima svakako čine keramika i prirodni kamen u blagovaoničkim setovima. Time su nova kreativna rješenja uspješno usklađena s trajnom naklonjenošću kupaca prema ostalim prirodnim materijalima poput drva, eko-kože i metala.

Pažljivim oblikovanjem ostvaren je iskorak i u ponudi ergonomski oblikovanih komada tapeciranog namještaja, upotpunjen izborom ispuna, materijala i tkanina zanimljivih tekstura ugodnih na dodir.

Foto: Prima namještaj

DEKORACIJE, RASVJETA I TEPISI

Posebna pažnja posvećena je i oblikovanju samog izložbenog prostora. Već prepoznatljiv Primin novi vizualni identitet upotpunjen je svjetlećim vizualima, velikim brojem dekoracija, rasvjete i tepiha te manjim pregradama, kako bi se oblikovali ambijenti s posebnom atmosferom i mnogobrojni proizvodi pregledno istaknuli na najbolji mogući način.

Foto: Prima namještaj
Komentari