U prodaji nova knjiga Mirjane Mikulec “Od ideje do realizacije”

Jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica interijera Mirjana Mikulec objavila je novu, jedanaestu knjigu posvećenu interijerima “Od ideje do realizacije”.

Nakon serije knjiga posvećenih prostorijama doma, malim stanovima i drugim specifičnostima dizajna interijera, Mirjana Mikulec napisala je i knjigu koja će poslužiti kao priručnik svakome tko oprema dom iz temelja. Na primjeru realizacije jednog projekta koji potpisuje, dizajnerica pokazuje kako i sami možete isplanirati i proći kroz zahtjevan proces uređenja stana ili kuće – bez muke.


“Ovom knjigom željela sam svu teoriju o uređenju interijera pretočiti u praktični vodič kroz konkretne radove. Nastojala sam, kao što naziv kaže, obuhvatiti svaki segment s kojim se možete susresti prilikom stvaranja doma i čitateljima pružiti sve važne informacije, ideje i rješenja na jednom mjestu. Opremanje interijera krije mnoge zamke u koje je jednostavno upasti, a koje rezultiraju i dodatnim, neočekivanim troškovima. To obično shvatimo tek kada je prekasno, ali zato je tu moja knjiga koja će vam pomoći.“- izjavila je Mirjana koja u svom najnovijem uratku progovara o mnogim problemima, ali i dizajnerskim rješenjima.

Osim zanimljivih i korisnih ideja, knjiga sadrži i kupone s popustima u Pefrecti Dreams, Elgradu, Lesnini, Loft Home Designu, Tepih landu, studiju Mirjana Mikulec interijeri, Chromosu, Belinki, zatim Hansgrohe, Axor i drugi.

Knjigu potražite u prodaji na kioscima Tiska, Tisak Media centrima, prodajnim mjestima Hrvatske pošte i iNovina.

Foto: Ivana Niskota

Komentari