NAPOKON! Sjajan domaći proizvođač namještaja otvorio je salon u Zagrebu

Dizajnerima, ljubiteljima interijera kao i svima koji su posljednjih godina opremali svoj dom, dobro je poznato ime Modul. Ova hrvatska tvrtka namještaja nedavno je otvorila i dugo iščekivani concept store u središtu Zagreba!

 

 


U samom centru Zagreba, u Gajevoj 21, otvorio se ovih dana Modulov concept store. Riječ je o izložbenom prostoru koji se proteže na 200 četvornih metara unutar kojega će biti predstavljeni Modulovi proizvodi. Pored tapeciranih komada namještaja – stolica, sofa, kreveta, kutnih garnitura i taburea po kojima je ova slavonska tvrtka najviše poznata u salonu će biti izloženi i njihovi klub stolići te tako dostupni potencijalnim klijentima.

Modul, s kojom često surađuje studio Mirjane Mikulec na svojim projektima uređenja, moderna je hrvatska tvrtka iz Darde pored Osijeka, specijalizirana za proizvodnju tapeciranog namještaja, usmjerena, pored privatnih domova, i na opremanje hotelskih i ugostiteljskih objekata i uredskih prostora.

Foto: Vanja Babić

Ulaganjem u napredne tehnologije koje koriste u proizvodnji početkom ove godine povećali su svoje kapacitete i kvalitetu proizvoda. Tvrtka je od svog osnutka usmjerena ka postizanju dva cilja: dodatno ulaganje u tehnologiju i ulaganje u edukaciju zaposlenika. Njihovo poslovanje bazira se na kvaliteti proizvoda kao i na stalnom proširenju proizvodnog programa time prateći najnovije trendove na tržištu tapeciranog namještaja.

Foto: Vanja Babić

Uz kvalitetu i praćenje trendova, tu je i dizajn koji plijeni pažnju, a dolazi s potpisom Vladimira Madunića, priznatog osječkog dizajnera koji nam je rekao:

“Modul u takvom okruženju svojim dizajnom nastoji inkorporirati trendove jer su naprosto traženi, ali uz jasnu dozu posebnosti koja će Modulov namještaj perceptivno izdići na višu razinu, u smjeru minimalizma i pročišćenosti forme. Na taj način želimo u narednom periodu izgraditi prepoznatljivost cijele  game proizvoda, kao  i samog branda Modula, kako među profesionalcima za opremanja intrerijera, tako i na širem tržištu namještaja gdje će kupci koji žele “nešto više” pronaći rješenje za opremanje svojih prostora”

Direktor Modula Alen Tokić i dizajner Vladimir Madunić / Foto: Vanja Babić

“Želja nam je imati zadovoljne kupce, koji će prepoznati naša nastojanja da kroz stalno poboljšanje naše usluge, dugoročno ostvarujemo zajedničke ciljeve.  Imamo  znanje,  tehnologiju i sjajan kolektiv te rastemo iz godine u godinu.  Naši planovi  za budućnost su veliki i  ponosni smo što svojim uspjesima na domaćem, ali i inozemnom terenu unosimo dašak optimizma u Slavoniju…” rekao nam je Alen Tokić, direktor Modula.

Foto: Vanja Babić

U sklopu svog prodajnog prostora, tvrtka Modul prezentirat će svoju novu kolekciju proizvoda, te ćete se svojim dolaskom moći sami uvjeriti u kvalitetu Modulovih proizvoda, kao i u moderan dizajn.

 

Komentari