NOVA ADRESA ZA NOVO LICE DOMA: u Hrvatsku je stigao poznati trgovac namještajem

Bonami, jedan od najvećih europskih trgovaca namještajem i proizvodima za dom, stigao je u Hrvatsku i ponudio više od 45 000 proizvoda u svojoj e-trgovini. No to nije sve jer je najavio  otvaranje i ‘prave’ trgovine u Zagrebu

 


Bonami je ljubiteljima interijera diljem Europe dobro poznata web adresa na kojoj kupuju namještaj i svu opremu za dom, a neki imaju priliku u svome gradu obaviti kupovinu u klasičnoj ‘pravoj’ trgovini.

Sada je Bonami, jedan od najvećih europskih trgovama namještajem i proizvodima za dom došao i u Hrvatsku te domaćim kupcima nudi više od 45 000 proizvoda u svojoj e-trgovini. Pored toga, Bonami najavljuje i otvaranje fizičke trgovine u Zagrebu. Bonami je poznat po velikom izboru dobrog i kvalitetnog namještaja kao i s cijenama velikog cjenovnog raspona tako da svatko može naći nešto za sebe.

Foto: Promo

– Kupci u Hrvatskoj vole online kupnju i tržište stalno raste. Potencijal je i dalje velik, osobito za pouzdanu e-trgovinu kao što je Bonami. Uvjeren sam da će lokalni tim u Hrvatskoj dovesti Bonami tijekom sljedeće tri godine među tri vodeće domaće online trgovine s ponudom namještaja i proizvoda za dom, jednako kao što smo to već napravili na tržištima u Češkoj, Poljskoj i Slovačkoj – rekao je Pavel Voparil, predsjednik Uprave Bonamija.

Pavel Voparil, predsjednik Uprave Bonamija / Foto: Promo

Bonami je osnovan 2013. godine u Češkoj, a već sljedeće godine proširio se u Poljsku, zatim u Slovačku, Rumunjsku i Mađarsku. Najnoviji val ekspanzije doveo je Bonami u Hrvatsku, Sloveniju, Litvu i Latviju.

Ostvareni uspjeh usmjeravaju na daljnji rast i širenje, a dolazak u Hrvatsku procjenjivali su na osnovi ekonomskih i demografskih pokazatelja te stanja u industriji i kod konkurencije. Presudilo je povjerenje u rast hrvatskog tržišta i gospodarstva, ističe Voparil, kao i spremnost Bonamija na daljnju internacionalizaciju poslovanja, s fokusom na jedinstvenost svakog tržišta i učinkovitost poslovnih procesa.

Foto: Promo

 


Ponuda za domaće kupce je za sada usmjerena na iznimno raznovrsne dodatke i ukrase za dom te manji namještaj, kao što su fotelje, stolići i tepisi, a sljedećih mjeseci proširivat će je i većim komadima poput dvosjeda, trosjeda, komoda i ormara. Uz to, Bonami kupcima nudi brzu dostavu u roku od dva do četiri radna dana ili najviše pet dana za neke dijelove Hrvatske za više od 20 000 proizvoda koje ima spremne na skladištu. Kupci će moći odabrati i proizvode koji se proizvode nakon narudžbe, a dostava je u roku od nekoliko tjedana.

Foto: Promo

Također, povrat je moguć 365 dana nakon kupnje, u originalnom pakiranju proizvoda i bez navođenja razloga za povrat. Proces je prilagođen potrebama kupaca, tako da mogu samostalno vratiti proizvod na adresu Bonamija u Hrvatskoj ili će ga na kućnoj adresi kupca preuzeti Bonamijeva dostava, nakon dogovora sa službom za korisnike.

 

Komentari