DOSLJEDNA SVOM STILU: nova ružičasta kolekcija posuđa Paris Hilton za Walmart

Paris Hilton stvorila je za poznatu američki lanac trgovina Walmart kolekciju posuđa i kućanskih potrepština koje će svaku kuhinju učiniti malo glamuroznijom. Ali i ženstvenijom!

 


Hollywoodske zvijezde više su nas puta iznenadile svojim dizajnerskim linijama proizvoda. Dovoljno je prisjetiti se kolekcije vrtnog namještaja glumica Sarah Jessice Parker ili posuđa Reese Witherspoon (koja, usput, čak ima i vlastitu marku opreme za dom). Stoga su takve suradnje između slavnih osoba i masovnog tržišta uređenja interijera sasvim uobičajene.

FOTO: BRENDAN FORBES

No modna kreatorica, manekenka i poslovna žena Paris Hilton po tome nije bila zapažena sve donedavno. Međutim, nakon snimanja vlastite kuharske emisije “Kuhamo s Paris”, također je podlegla općoj strasti prema produkt dizajnu i odlučila izdati vlastitu kolekciju kuhinjskog posuđa i pribora.

“Primijetila sam da je većina kuhinjskog pribora kao i posuđa prilično jednostavna i dosadna. Željela sam napraviti proizvode koji će ženama pružiti više radosti i zadovoljstva”, kaže plavokosa zvijezda.

FOTO: BRENDAN FORBES

Ideja je oživljena zajedno s proizvođačem kućanskih potrepština Epoca i lancem robnih kuća Walmart. Tako je stvorena linija Be An Icon koja odražava prepoznatljivi stil bogate nasljednice Paris: ružičaste nijanse, sjaj, zlatni detalji – svi predmeti dizajnirani su kako bi unijeli dašak glamura 2000-ih u interijer kuhinje.

FOTO: BRENDAN FORBES

Ukupno, kolekcija broji više od 20 predmeta za kuhinju. Među njima su tave i tave za prženje s ružičastim rubom i neprijanjajućim slojem, set pozlaćenih noževa, posude za pečenje, boce za piće ukrašene kamenčićima, čajnici, daske za rezanje u obliku srca i šalice s prepoznatljivim frazama.

FOTO: BRENDAN FORBES
FOTO: BRENDAN FORBES
Komentari