Mirjana Mikulec vraća se na male ekrane s novom sezonom In Dizajna

U nedjelju 6. ožujka na RTL-u počinje emitiranje devete sezone popularne emisije o uređenju interijera. Proljetne epizode donose pregršt savjeta, noviteta i odličnih makeovera životnih prostora pod kreativnom palicom Mirjane Mikulec.

U potrazi za novim i impresivnim prostorima, Mirjana Mikulec će obići mnoge europske prijestolnice poput Londona, Amsterdama, Ljubljane i Beča, a posjetit će i zanimljive interijere diljem Lijepe naše. Uz to, očekuju nas i novi interijeri čiji proces stvaranja pratimo od same ideje pa sve do realizacije.

“Svakako ćemo i u ovoj sezoni pokazati gledateljima kako izgleda stvaranje interijera, otkriti pokoji insajderski trik i mnoštvo ideja koje će moći i sami primijeniti. Vjerujem da će svatko čuti pokoju ideju ili savjet, neovisno o ukusu ili budžetu” – rekla je dizajnerica interijera osvrćući se na nadolazeću proljetnu sezonu. Da posao kojim se bavi nije nimalo jednostavan, Mirjana je istaknula puno puta, a u to će se i ove sezone na svojoj koži moći uvjeriti natjecatelji u rubrici Postani dizajner na jedan dan. “Dobit će zadatak, određeno vrijeme i smjernice, a od prazne prostorije trebat će osmisliti potpuno funkcionalnu prostoriju. Tako na određeni način simuliramo proces osmišljavanja interijera. Iako na prvi pogled izgleda jednostavno, često je istina potpuno drugačija, a u to će se uvjeriti naši natjecatelji” – kazala je Mirjana Mikulec.

Makeoveri, korisni savjeti, najnoviji trendovi, ideje za ljubitelje izrade namještaja i inspiracija za uređenje životnog prostora samo su dio onoga što gledatelje očekuje nedjeljom u prijepodnevnom terminu na RTL televiziji.

 

Komentari