Kreativna radionica koja se ne propušta: izradi svoj adventski vijenac!

Želite li napraviti unikatni ukras za svoj dom? Budite kreativni i pripremite se za najljepše doba u godini!

 

Ako ste i vi jedni od onih koji svoj dom ukrašavaju božićnim ukrasima već krajem studenoga, onda nikako ne smijete propustiti novu kreativnu radionicu koja se održava u školi za dizajn interijera Mirjane Mikulec.

Ovoga puta, riječ  je o radionici izrade adventskih vijenaca za stol pod stručnim vodstvom Goge Kičin iz cvjećarnice La Marco, dobro poznate zagrebačke cvjećarke čije ste predivne cvjetne kreacije zasigurno primijetili. O njezinim kreacijama pisali su i mnogi domaći mediji, a sada imate priliku naučiti nešto novo od ove iskusne majstorice i sami napraviti adventski vijenac koji koji će krasiti vaš dom za vrijeme najljepšeg doba u godini.

Uz topli čaj, miris cimeta i klinčića, dobru atmosferu i lijepe dekoracije imat ćete priliku biti kreativni i savladati novu vještinu. Tako će svaka polaznica, ili polaznik, svoj rad ponijeti kući! Osim toga, radionica je namijenjena svima tako da vam ne trebaju nikakva predznanja.

Kako se prijaviti?

Krenule su i prijave za hit radionicu koja se održava u utorak 26. studenog 2019. u 18:00 h u prostorima škole za dizajn Mirjane Mikulec u Žerjavićevoj 19. Požurite i rezervirajte svoje mjesto >> LINK ZA PRIJAVU*

Foto. Joyce Adams / Unsplash

 

Komentari