STIŽE NOVA BOŽIĆNA RADIONICA: sami izradite božićni vijenac za vrata

Zbog velikog interesa Škola za dizajn interijera Mirjane Mikulec otvorila je novi termin u sklopu božićnih radionica! U petak, 6. prosinca, pod vodstvom Nikole Pavlinića polaznici će izrađivati vijence koje će moći koristiti kao dekoraciju za vrata ili na zidu.

 

 

Ako ste jedni od onih koji na Instagramu ili Pinterestu imaju spremljene blagdanske vijence koje bi željeli sami napraviti, a ne znate kako, iskusan stilist i dizajner interijera Nikola Pavlinić će vas to naučiti. I to već ovoga petka, 6. prosinca, s početkom u 18 sati! Materijale za radionicu osigurava škola za dizajn interijera Mirjane Mikulec, a uz topli čaj, dobru atmosferu i lijepe dekoracije imat ćete priliku biti kreativni i savladati novu vještinu.

Nova radionica izrade božićnog vijenca koja će se održavati u atraktivnom i ugodnom ambijentu škole u Žerjavićevoj 19 u Zagrebu, namijenjena je svima i iskustvo vam nije potrebno. Svaka polaznica, ili polaznik, svoj rad nosi kući tako da ove godine možete imati i originalnu dekoraciju s vlastitim potpisom.

Započnite svoj vikend na najbolji mogući način – kreativnom radionicom od koje ćete imati višestruke koristi – opustit ćete se, zabaviti, naučiti nešto novo te obogatiti svoj dom za jednu novu dekoraciju.

Prijaviti se na radionicu možete OVDJE.

 

 

 

Komentari