Nova prestižna nagrada za studio Mirjane Mikulec: stiglo priznanje iz Londona!

Zagrebački studio Mirjana Mikulec Interijeri osvojio je još jednu nagradu European Property Awards u kategoriji „Best Interior Design Apartment Croatia“ za 2019.-2020. godinu.

 

 

Nakon što je 2018. osvojila prestižnu nagradu International Property Awards, stiglo je i novo priznanje. Riječ je o nagradi European Property Awards, u kategoriji „Best Interior Design Apartment Croatia“za 2019.-2020. godinu, koja daje priznanja profesionalcima u svijetu interijera diljem svijeta.

Svako priznanje, posebno kada se nagrađuje izvrsnost u poslu, svakako je lijepa vijest. Nagrađen je prostrani starograđanski stan od 172 kvadrata u strogom centru Zagreba, a studio Mirjane Mikulec potpisuje potpuni idejni i izvedbeni projekt.

Mirjana Mikulec s novom nagradom Foto: Mario Poje

 

„Zahvalna sam na još jednom priznanju i povjerenju – prije svega klijentima koji nas iz godine u godinu angažiraju za mnoge zanimljive projekte, domove, poslovne prostore… Ponosna sam što mogu ovu nagradu podijeliti sa svojim timom.

Možda glavna stvar koja nas razlikuje od ostalih, osim prepoznatljivosti i povezanosti s emisijom InDizajn, je naš pristup prema svakom klijentu. Važno nam je upoznati ih, vidjeti kako dišu, saznati što vole, a što ne… Nakon toga kreće izvedbeni projekt, a zatim i realizacija – kao što je bio i slučaj s ovim stanom u centru Zagreba“, otkrila je poznata dizajnerica interijera.

Stan se nakon adaptacije, rušenja dijela zidova i prenamjene nekih prostorija sastoji od velike prostrane kuhinje i blagovanja koji su povezani velikim dvokrilnim vratima s dnevnim boravkom te tri spavaće sobe – glavne, roditeljske te dvije dječje.

Nagrađeni stan možete pogledati i na LINKU.

„Kao što sam rekla, svakom projektu se posebno posvećujemo, tako da onda i svaka nagrada puno znači i lijepa je potvrda truda svih nas“, dodatno je naglasila Mikulec.

Više informacija koje nudi studio Mirjane Mikulec možete pogledati na službenoj stranici www.mirjanamikulec.com, kao i na službenim Facebook i Instagram profilima.

Komentari