NOVO CARSTVO ZA MALU PRINCEZU: prijavite se i osvojite uređenje sobe za vašu djevojčicu

InDizajn je u suradnji s Hespom za novu, 21. sezonu emisije pripremio nešto sasvim posebno za male princeze: jedan od priloga Iznenadi me bit će i nagradno preuređenje sobe za djevojčice! Saznajte kako se možete prijaviti na natječaj!

 


Uređenje dječje sobe nije nimalo jednostavan zadatak, i to iz nekoliko razloga: male kvadrature prostorije, potrebe da se zadovolji nekoliko funkcija, ugađanja željama i ukusima malih vlasnika te financijskih izdataka koji su uglavnom uvijek iznad roditeljskog budžeta. Pored toga, roditelje muči i to kako urediti sobu koja će rasti s djetetom, tako da prostor prati promjenu djetetovih interesa i potreba, a pritom ne mijenjaju kompletan namještaj.

No, i za to postoji rješenje – InDizajnov nagradni natječaj Iznenadi me!

Ako ste roditelj djevojčice i spremate se u pre(uređenje) sobe za vašu malu princezu, InDizajn je u suradnji s Hespom organizirao nagradni natječaj na koji se možete prijaviti već danas.

Dovoljno je samo kliknuti na link OVDJE i ispuniti u cijelosti upitnik te priložiti četiri fotografije postojeće sobe vašeg djeteta.

Hespo

Žiri sastavljen od predstavnika InDizajna odabrat će jednog dobitnika, vodeći se kriterijima kretivnosti i inovativnosti pokazanima u odogovoru na pitanje zašto baš vi zaslužujete preuređenje’ te izvedivosti preuređenja obzirom na vremensko ograničenje te primjenjivosti asortimana Hespa.

Nagradno preuređenje, koje će odvijati unutar 8 sati, bit će prikazano u idućoj sezoni InDizajna, u prilogu Iznenadi me.

Prijave traju do 9.veljače 2022, a uvjete natječaja pročitajte na ovom LINKU.

Sretno svima!

 

Komentari