JESENSKI NOVITETI U KUĆI IKEA: stigla je nova kolekcija koja priziva toplinu i ugodu doma

Iako bi svi da ljeto potraje barem još par mjeseci, kada su jesenski dizajnerski noviteti u pitanju, tada jedva čekamo vidjeti što jer u ponudi. Kuća IKEA ima novu kolekciju HÖSTKVÄLL koja donosi tople i meke tonove i uzorke

 

 


Ne sjećamo se kada su u ponudi kuće IKEA ovako dominirali zemljani tonovi kao u novoj kolekciji Höstkväll. U prijevodu sa švedskog, nazive kolekcije jesenska večer sve govori. Baš takav ugođaj stvaraju predmeti unutar kolekcije koja nas je oduševila toplim i mekim tonovima i uzorcima prirode.

Vjerujemo da će i vas zanimati što donosi nova kolekcija te će biti pravi izvor inspiracije za novu sezonu i jesenski makeover doma. Poneki novi jastuk, zdjelica, mirisna svijeća, dekoracija za vrata, novi stolnjak ili nadstolnjak uvijek dobro dođu, zar ne?

 

Foto: IKEA

Kolekcija Höstkväll osmišljena je kako bi svaki dom učnila ugodnim i toplim mjestom, što je nezimjerno bitno u hladnijim mjesecima, kada nastupe niske temperature, kiša i možda i snijeg.

 

Foto: IKEA

Također, predmeti iz kolekcije kao i inspiracijske fotografije koje ju prate prizivaju obiteljska druženja, zajedničke večere i kave, ugošćavanje, kao i osjećaj zahvalnosti što je neizmjerno bitno s obzirom na aktualne okolnosti vezane za epidemiju.

Foto: IKEA

Iako jesen još nije stigla, spomenuta kolekcija je već dostupna i možete te nabaviti i putem web shopa. U nastavku pogledajte naš odabir iz kolekcije i inspirirajte se!

 

 

 

 

Komentari