NAMJEŠTAJ PO MJERI: najbolji odgovor na svaki problem u interijeru

Nema kraja kreativnosti u domu kada je u pitanju po mjeri izrađen namještaj. Bilo da je riječ o kuhinjama, svojevrsnom srcu svakog doma, uvijek izazovnim dječjim sobama ili pak zahtjevnim hodnicima, izradom namještaja po mjeri uvijek možemo izvući maksimum iz svake prostorije i dobiti originalan izgled.

 

Jedno od najvažnijih imena na hrvatskoj, ali i regionalnoj razini za sve one koji se bave izradom namještaja po mjeri svakako je Elgrad. Ovaj renomirani centar u svojoj ponudi ima sve što je potrebno za izradu namještaja po mjeri, od okova, ručkica i unutarnjih mehanizama pa sve do široke palete raznih dekora, ali i inovativnih materijala.

S obzirom na kvalitetu proizvoda redom poznatih proizvođača, ne čudi ni što je Elgrad mnogim stolarima i tvrtkama specijaliziranim za izradu namještaja šop mjeri prva i zadnja točka nabavke materijala za svoje projekte. Napokon, materijali i njihova kvaliteta jednako su važni za finalni izgled i trajnost namještaja baš kao i vještina majstora koji ga izrađuju.

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI S NAMJEŠTAJEM PO MJERI U SURADNJI S ELGRADOM/Foto: Rajna Raguž

A da je ovo drugo itekako točno, mnogi su se uvjerili na vlastitoj koži. Zato smo na sajmu InDizajn okupili redom poznate, provjerene i inovativne tvrtke i obrtnike čiji projekti govore sami za sebe: Amica Dizajn, Labor, Studio STO-A, SDI ugradbeni ormari, Alveus, InColor interijeri i kuhinje, Anima kuhinje, Grading namješaj i drugi.

Amica Dizajn je dio poznate europske grupacije Amica, europskog proizvođača kućanskih uređaja koji posluju u više od 50 zemalja. Zahvaljujući najnovijim tehnologijama i vrhunskom dizajnu proizvoda, svakodnevno iskustvo kuhanja pretvara se u nezaboravan užitak.

FOTO: GRADING NAMJEŠTAJ

Tvrtka Grading namještaj se može pohvaliti čitavim nizom gotovog tapeciranog namještaja, ali i onog po mjeri. Uz sve navedeno, Grading je uveo i svoju liniju madraca, zaokruživši tako svoju ponudu za opremanje doma pa slobodno možemo reći da ova tvrtka nudi baš sve za opremanje doma.

 

FOTO: LABOR NAMJEŠTAJ

Tvrtka Labor namještaj iz Koprivnice osnovala je sad već davne 1995. godine, a osnovna im je djelatnost veleprodaja i maloprodaja namještaja i repromaterijala za drvnu industriju, a pokrenuli su i vlastitu proizvodnju namještaja po mjeri. Kako kažu, posebnu pažnju poklanjaju kvaliteti namještaja i zadovoljstvu kupaca. Svakom kupcu pristupaju na individualan način, bilo da se radi o modernom ili klasičnom namještaju.

 

Foto: InColor interijeri i kuhinje

Svoj će asortiman predstaviti i tvrtka InColor interijeri i kuhinje, specijalizirana za dizajniranje i proizvodnju namještaja. Osnovana je 1998. godine, a uspješno se bave dizajniranjem i proizvodnjom kuhinja i namještaja po mjeri visoke kvalitete. Specijalizirani su, kako ističu, za izradu kuhinja od iverala, medijapana i stakla, ugradbenih ormara, kupaonskog namještaja i namještaja dnevnih i spavaćih soba.

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI S NAMJEŠTAJEM PO MJERI U SURADNJI SA STUDIJEM STO-A/ Foto: Rajna Raguž

Studio STO-A još je jedno dobro poznato ime u sferi uređenja interijera i prvi izbor mnogih koji namještaj izrađuju po mjeri. Ovaj se studio specijalizirao za namještaj izrađen po mjeri, a bave se i dizajnom istog nudeći tako kompletnu uslugu za sve one koji planiraju novi izgled svog doma. Posebno atraktivna rješenja ovog studija svakako su po mjeri izrađene kuhinje.

Tvrtka SDI ormari iz Zagreba osnovana je 2001. godine, a odtad je specijalizirana za izradu namještaja po mjeri, s posebnim naglaskom upravo na kreiranje rješenja za skladištenje i spremanje stvari. Njihova su rješenja kreativna, suv remena i idu ukorak s novim trendovima u uređenju interijera.

 

FOTO: SDI ORMARI

Da upravo ovoj prostoriji doma mnogi posvećuju posebnu pažnju i s pravom nosi titulu “kraljice” svakog doma znaju u daruvarskoj tvrtki Anima kuhinje koja je svoju djelatnost usmjerila upravo na navedenu pozornost pa, ako ste u potrazi ili inspiracijom za uređenje kuhinje, InDizajn – festival modernog doma ne smijete propustiti.

Nezaobilazna stavka u svakoj su kuhinji i proizvodi kojima se u svom asortianu može podičiti i tvrtka Alveus. Njihovi su proizvodi dostupni na većini najvažnijih europskih tržišta, na kojima matična tvrtka Kovinoplastika Lož učinkovito nastupa sa svojim drugim kćerinskim poduzećima, a na ostalim tržištima već mnogo godina uspješno surađuje s lokalnim tvrtkama.Sustav gastro posuda Alveus može se koristiti u ugostiteljstvu, hoteljerstvu i restoranima društvene prehrane.

FOTO: ALVEUS

A da bi kuhinje bile kompletne, ne možemo izostaviti nezaobilazne kuhinjske i druge aparate. Tehnika i dizajn interijera odavno idu ruku pod ruku i neodvojivi su dio svaka četiri zida i čine nam svakodnevicu lakšom, jednostavnijom i prilagođenom nama samima. Zato se na našem sajmu možete upoznati s kompletnim asortimanom omiljenog brenda kućanskih aparata Gorenje.

FOTO: GORENJE

 

InDizajn – Festival modernog doma, kojeg su poduprli Hrvatska gospodarska komora, kao i Grad Zagreb, po četvrti put održava se u sportskoj dvorani Arena Zagreb od 26. do 29.rujna. Četverodnevni sajam i ove će godine okupiti brojne izlagače iz svih sfera opremanja doma, ponuditi kreativne radionice by Bauhaus za sve one koji žele steći novu vještinu, okupiti mlade domaće kreativne snage na posebno istaknutom “Bazaru” i još mnogo toga. Osim toga, za vrijeme sajma održat će se i Humanitarni buvljak s poznatima u organizaciji udruge Nismo same, a humanitarni karakter ima i izložba studenata ALU u Zagrebu koji će se predstaviti u sklopu hvaljenog projekta Cash&Carry by HEP. Oni najmlađi moći će se zabaviti na dječjem kutku by Kraš gdje ih očekuje bogat animatorski program.

InDizajn

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma svakako je bogata nagradna igra u kojoj možete osvojiti mnoštvo nagrada za svoj dom, od čega je najvrjednija kuhinja by Prima u vrijednosti od 30 000 kn. Sve to i još mnogo toga očekuje vas na nikad bogatijem i raznolikijem sajmu pod palicom Mirjane Mikulec, pa svakako posjetite četvrto izdanje InDizajn – Festivala modernog doma.

 

Komentari