NOVI PODUHVAT POZNATE DIZAJNERICE: Mirna Sišul kreirala je kravate za nju i njega, idealan poklon za Valentinovo

Akademska sklikarica i dizajnerica Mirna Sišul neprestano nas ugodno iznenađuje. Nakon što je pokrenula novi brend tapeta Sophie MonteCristo, ovih dana predstavila je i kolekciju uniseks kravata.

 


Bliži se Valentinovo i vjerojatno već uvelike razmišljate o poklonima. Predlažemo jedan hrvatski proizvod, modni dodatak odvažnog i originalnog dizajna. Riječ je o kolekciji kravata “Artful Vibes, Colorful Ties”. Mnogi će već po odabiru boja i apstraktnih motiva prepoznati dizajnerski rukopis Mirne Sišul.

PROMO FOTO

Ova akademska slikarica i dizajnerica iz Rijeke sa svojim je timom odlučila u mjesec ljubavi uploviti s novim proizvodom i tako oduševila sve svoje poklonike, kao i one koji vole upečatljiv dizajn i originalne modne detalje.  Ove kravate su svakako više od mode i odaju samopouzdanje sa stilom.

“Zaronite u svijet boja, stila i umjetnosti s najnovijim dodatkom u našoj kolekciji “Artful Vibes, Colorful Ties” –  jedinstvenim unisex kravatama od svile“, poručuju iz Mirninog tima.

PROMO FOTO

Mirna, inače poznata po svojoj senzibilnosti prema bojama i izražavanju kroz umjetnost, donosi svoju jedinstvenu energiju u svijet kravata. Svaka kravata je remek-djelo, pažljivo stvorena da odražava sofisticiranu eleganciju te izaziva pažnju svojim bogatim šarenim dizajnom.

Svila, kao nježan i luksuzan materijal, postaje platno na kojem Mirnina stvara. Kravate od svile nisu samo modni dodatak, već pravo umjetničko iskustvo koje nosite oko vrata.

PROMO FOTO

“Ova kolekcija predstavlja spoj umjetnosti i elegancije, pozivajući vas da nosite ne samo kravatu već i priču koja se krije iza svake niti. Ne propustite priliku odabrati dio umjetnosti svaki put kada se odlučite za eleganciju”, predlaže dizajnerica.

PROMO FOTO

 

Komentari