IZNENADI ME: provjerite jeste li među dobitnicima nagradnog preuređenja jedne prostorije u domu

Žiri InDizajna uspio je pregledati preko 600 prijava koje su pristigle na nagradni natječaj Iznenadi me i odabrati osam sretnih dobitnika uređenja jedne prostorije u domu.

 

 

Popularni i sada već tradicionalni nagradni natječaj Iznenadi me, koji se odvijao u lipnju, ima i svoje dobitnike! No njih ovaj puta doista nije bilo lako odabrati budući da je na našu mail adresu pristiglo preko 600 prijava, a stručni žiri emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec trebao je odabrati osam dobitnika.

Sretni dobitnici dobili su priliku osvježiti jednu prostoriju doma koju su prijavili na natječaj. Priloge o preuređenjima, koja InDizajn ostvaruje s tvrtkom Meblo Trade moći ćete gledati u novoj, 20. sezoni InDizajna koja kreće u rujnu.

Podsjetimo, svaki nagradni makeover traje svega nekoliko sati, s određenim budžetom i asortimanom Meblo Tradea, ovaj puta u vrijednosti od najmanje 5000 kn. Tim Mirjane Mikulec nastojat će, unatoč tim ograničenjima – prostornim, vremenskim i financijskim, dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike te obnoviti i uljepšati njihov dom!

Evo i liste sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u 20. sezoni “InDizajna”:

 

  1. Irena Kovačić
  2. Ivanka Boduljak
  3. Ivana Žuljević
  4. Danijela Kolak
  5. Kristina Verson
  6. Ante Jerković
  7. Barbara Szabo
  8. Dorotea Konjić

 

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su se prijavili na naš nagradni natječaj hvala na trudu i sudjelovanju te im više sreće želimo idući puta!

 

 

Komentari