Prijavite se na natječaj i riješite napokon manje probleme u svom domu

Emisija “InDizajn” u rubrici Riješi moj problem u novoj će sezoni nastaviti rješavati manje probleme u vašem domu i činiti ga funkcionalnijim i ljepšim. Prijavite se već danas na novi krug nagradnog natječaja kojeg organiziramo u suradnji s Bauhausom

 

 

U suradnji s Bauhausom i materijalima iz njihova asortimana nastavljamo rješavati manje probleme u vašem domu, koji vas već dugo muče, ali jednostavno ne dolaze na red da se obračunate s njima ili nemate dovoljno ideja i sredstava da to i realizirate. Pored toga, teško je naći i majstore koji će pristati biti angažirani za sitnije zahvate u domu – popravke, bojanje… pa problem zna dugo ostati neriješen. Zato je ekipa InDizajna tu, da vam pomogne u efikasnom i brzom rješavanju problema.

S obzirom na budžet od 2000 kuna u obzir dolaze manji problemi poput dotjerivanja popucalih zidova, oštećenih podova, vraćanja u funkciju pojedinih komada pokućstva kao i njihove zamjene…

Prijaviti se možete klikom na link na našoj stranici indizajn.rtl.hr na kojem, pored svojih podataka, trebate priložiti i četiri fotografije prostora/problema koji želite da vam InDizajn tim riješi te napisati i obrazloženje problema. Također, na stranici prijave možete saznati i sve o uvjetima natječaja.

Natječaj je otvoren od 31. svibnja do 6. lipnja, a InDizajn tim će u suradnji s Bauhausom odabrati 6 sretnika kojima će pomoći u rješavanju njihova problema!

Kako bismo vam pomogli da lakše odredite koji bi problem u svome domu mogli prijaviti, pogledajte ispod neke projekte koje smo realizirali unutar rubrike Riješi moj problem.

 

InDizajn

 

POLICA UMJESTO VRATA

Kako se u kuhinju moglo ući iz dnevnog boravka a i hodnika, vlasnici su htjeli staviti jedna od vrata izvan funkcije. Želja ima je bila da to budu vrata koja dijele kuhinju i hodnik. Tim Mirjane Mikulec odlučio je skinuti vrata i gipsanim pločama zatvoriti taj ulaz koji je sada postao estetski vrlo atraktivan zahvaljujući i policama s ugradbenom rasvjetom.

 

InDizajn

 

NOVI IZGLED ZIDA I RAZVODNE KUTIJE

Vlasnici su željeli osvježiti svoj hodnik i naći neko rješenje za razvodnu kutiju i brojilo koji se nalaze na jednom od zidova. Ekipa InDizajna dala je hodniku novo lice. Problem razvodne kutije i brojila riješen je ormarićem bijele boje, a na zidove su stavljene tapete u sivo-bijeloj boji i sjajne, satinirane površine te štukature. Na podove je stavljen novi tepih te su dodane slike i zelenilo koji su dodatno osvježili prostor.

 

InDizajn

 

NIŠA JE DOBILA UJEDNAČEN IZGLED

Stari i neatraktivan ormar u hodniku bio je smješten u nišu te je patio i od nefunkcionalnosti. Zbog svojih dimenzija nije dopuštao da se u potpunosti iskoristi prostor. Stoga se ekipa InDizajna u suradnji s Bauhausom odlučila za ugradbeni ormar koji će se zatvarati i otvarati kliznim vratima. Tako se dobio prostor koji je u cijelosti iskoristio nišu te se usto jednostavnim bijelim frontama lako dobio ujednačen izgled.

 

 

InDizajn

TRAJNO RJEŠENJE PROTIV VLAGE

Nedavno renovirana kupaonica imala je neke nedostatke koje su vlasnici poželjeli promijeniti.  Kako su se vlasnici prilikom adaptacije odlučili za kadu, smatrali su da njezino ograđivanje nije potrebno, a zavjese im se nisu sviđale jer nisu nudile trajno rješenje. Uz minimalan budžet ekipa Mirjane Mikulec pronašla je rješenje za prskanje vode i stvaranje pare odnosno vlage u kupaonici stavljajući staklenu stijenu koja se montirala na kadu.

Komentari