Saznajte tko je dobio priliku postati dizajner na jedan dan

Nakon pregledavanja pristiglih 100-injak prijava na naš nagradni natječaj, stručni žiri emisije “InDizajn s Mirjanom Mikulec” odabrao je 12 sretnika koji će u idućoj sezoni imati priliku postati dizajner na jedan dan i pokazati svoje umijeće uređivanja interijera

Veliki dio naših čitatelja, gledatelja i pratitelja voli pratiti sve naše sadržaje i zbog činjenice da im je uređenje interijera hobi. Ili bolje rečeno – strast. Upravo zbog njih već nekoliko sezona sastavni dio emisije “InDizajn s Mirjanom Mikulec” je i rubrika “Dizajner na jedan dan” u suradnji s Lesninom. U tim prilozima dizajneri amateri mogu pokazati svoje vještine, snalažljivost i maštovitost i pritom osvojiti vrijedne nagrade. Pravila emisije već zasigurno znate – Mirjana Mikulec zadaje temu, a na natjecateljima je da u samo dva sata s cijelim Lesnininim asortimanom na raspolaganju ispune zadatak bolje od drugog natjecatelja.

Nakon nagradnog natječaja raspisanog početkom siječnja stručni žiri InDizajna odabrao je 12 sretnika koji će se okušati u dizajnerskom dvoboju pred našim kamerama. Čestitam i sretno!

U nastavku je popis odabranih kao i fotografije uređenja natjecatelja iz prošlih sezona….

 

 

Odabrani dizajneri na jedan dan su:

 1. Petra Pelajić
 2. Petra Težak
 3. Tony Antunović
 4. Iva Džapo
 5. Marija Đerek Kranjc
 6. Zrinka Šumanovac Bačić
 7. Lucija Jumić
 8. Katarina Nikolić
 9. Josipa Rudić
 10. Marin Perić
 11. Ana Gulin
 12. Vlatka Milković

 

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

 

 

Komentari