Mirjana Mikulec predstavila svoju novu knjigu “Privremeni dom”

Dvanaesta knjiga Mirjane Mikulec “Privremeni dom”, posvećena uređenju stanova za dnevni ili dugoročni najam, apartmana i vila, predstavljena je jučer u prostoru Tisak Media centra u središtu Zagreba okupila je dizajneričine suradnike, prijatelje, novinar, poznata lica kao i ljubitelje interijera

 

Svestrana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec predstavila je u prostoru Tisak media centra svoju novu knjigu “Privremeni dom”. Promocija knjige, ovoga puta posvećene stanovima za dnevni ili pak dugoročni najam, kao i apartmanima i luksuznim vilama na moru okupila je Mirjanine prijatelje i ljubitelje interijera.

Savjeti, ideje i prijedlozi kako ove objekte načinom uređenja učiniti atraktivnima i unijeti u njih osjećaj topline doma čine okosnicu knjige. Upravo nedostatak topline i udobnosti u stanovima koji nisu naš životni prostor, već povremene stanice, kao i porast popularnosti stanova za jednokratni najam bili su glavna motivacija Mirjani Mikulec da počne pisati svoju 12. knjigu. Ali, i još nešto.

Mislim da svi znaju iz vlastitog iskustva koliko je važno u takvim prostorima, bez obzira bili oni opremljeni povoljnim ili skupocjenim materijalima, namještajem i detaljima, postići udobnu atmosferu i učiniti ga atraktivnim. Ljepota interijera pomaže nam da ga vrlo brzo osjetimo nekako svojim i opustimo se kao da smo doma. Planiranjem i pametnim rješenjima možemo sve to stvoriti i učiniti ih jedinstvenim mjestima“, objašnjava poznata dizajnerica interijera motive koji su je potaknuli na pisanje knjige kao i ono što je htjela da se u njoj nalazi.

 

 

Knjiga tako pored teksta donosi brojne primjere stanova, vila i apartmana koje potpisuje arhitektonski studio Mirjane Mikulec, ali i druge inovativne primjere interijera koji mogu biti odličan izvor inspiracije. Ujedno, knjiga će biti od pomoći svima, bez obzira na budžet kojim raspolažu, a spremaju se na djelomično ili kompletno uređenje prostora.

Čitatelje koji se i sami spremaju na ovakav poduhvat razveselit će i kuponi u sklopu knjige za popust za rasvjetu, dizajnerske komade namještaja, namještaj po mjeri i drugo. Tako po povoljnijim cijenama možete doći do proizvoda i usluga Perfecte Dreams, Bauhausa, Interijera Profi-mont, Gnijezda, Lesnine, Prggin rasvjete, Kare Designa i Meblo Tradea.

 

 

Privremeni dom“ očekuje vas na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Hrvatske pošte po cijeni od 39,90 kn!

Pogledajte u našoj galeriji fotografija tko je sve bio na predstavljanju knjige!

 

Fotografije: Darko Mihalić

Komentari