PRIPREMITE SE NA VRIJEME: dođite na našu kreativnu radionicu izrade božićnih vijenaca

Sada već tradicionalna radionica izrade božićnih vijenaca u prostoru tvrtke Mirjana Mikulec interijeri održava se ove godine u dva termina – 21. i 24. studenoga! U nastavku saznajte sve o radionicama te kako se možete prijaviti!

 


Iako vjerojatno imate u starim koferima i kutijama nemali broj dekoracija za božićne blagdane koje pomno čuvate od prašine i oštećenja, svake godine ustvari poželite obnoviti svoju malu dragocjenu zbirku nekim novim elementom, zar ne?

Ovo naročito vrijedi za one koji u trgovinama ne mogu pronaći dekoracije po svome ukusu kao i one koji vole blagdansko ukrašavanje i uživaju u njemu, kao i izradi dekoracija svojim rukama.

To potvrđuju i kreativne radionice koje svaki puta uoči blagdana organizira tim Mirjane Mikulec. Pored DIY obožavatelja, radionici se svaki puta pridruže oni koji se žele iskušati u novim vještinama i otkriti svoju kreativnost i maštu.


 

Foto: Abigail Lynn, Unsplash

Idealna prilika za sve su dvije nove radionice u inspirativnom i ugodnom prostoru tvrtke Mirjane Mikulec na Radničkoj 37A. Pod kreativnim vodstvom Ružice Mateković (ponedjeljak, 21.11) i Nikole Pavlinića (četvrtak, 24.11), s početkom u 18 sati sudionici će samostalno, uz savjete i pomoć voditelja izrađivati adventske vijence za vrata ili stol.

Foto: Hillary Ungson, Unsplash

Ponesite samo dobru volju, a sve ostalo osigurava Škola za dizajn interijera Mirjane Mikulec u suradnji s Bauhausom. Materijali su trajni pa će vaš vijenac, kojeg ćete ponijeti u svoj dom, poživjeti duže od jednog adventa. Pored toga, ovakav unikatni vijenac može biti i savršen blagdanski poklon dragim osobama.

Foto: Hillary Ungson, Unsplash

Radionica izrade božićnog vijenca namijenjena je svima i iskustvo vam nije potrebno.

Sve detaljnije informacije o radionici kao i načinu prijave možete saznati OVDJE.

 

Komentari