IKEA pokrenula online trgovinu

Švedska kuća napokon je pokrenula internetsku trgovinu za područje Hrvatske, pa sada ljubitelji skandinavskog stila i namještaja po pristupačnim cijenama mogu kupovati i iz udobnosti svoga doma.

IKEA odsada posjetiteljima nudi čitavi asortiman namještaja i dodataka za uređenje doma, a dostava narudžbi moguća je na području cijele Hrvatske. IKEA Internetska trgovina otvorena je za narudžbe 0-24 h, sedam dana u tjednu, a kupcima nudi iste opcije kartičnog plaćanja kao u robnoj kući i dostavu proizvoda na kućnu adresu u roku od 10 dana.

„IKEA proizvode želimo učiniti što dostupnijima ljudima u Hrvatskoj. Naša je vizija učiniti svakodnevni život kod kuće boljim za što veći broj ljudi, a vjerujemo kako upravo naš asortiman, dizajniran imajući na umu potrebe, navike i želje ljudi, može doprinijeti kvaliteti i udobnosti življenja. Internetska trgovina važan je korak za nas, znamo kako su naši kupci u Hrvatskoj pokazali veliki interes za ovakav oblik kupovine i nadamo se kako ćemo im svakodnevicu učiniti barem malo jednostavnijom.Prva narudžba putem IKEA Internetske trgovina stigla nam je od korisnika iz Zagreba, točnije naselja Markuševac, u čiji će se dom smjestiti STUVA rješenje za dječju sobu“, naglasio je Igor Štefanac, PR menadžer IKEA Hrvatska.

Svi zaljubljenici u IKEA proizvode od sada u potragu za savršenim komadom koji će krasiti njihov životni prostor mogu krenuti iz udobnosti vlastitog doma.

Komentari