Prvi hotel na svijetu posvećen siru. Zavirite u njegov originalan interijer

Ljubitelji sira, ali i svi oni skloni izazovima i novim stvarima, došli su na svoje. U popularnoj londonskoj četvrti Camden Town otvoren je hotel posvećen siru, što se da vidjeti na svakom koraku. Vodimo vas u otkačeni hotelski apartman Cheese Suite!

 

 

Camden Town nezaobilazan je dio Londona za sve turiste, naročito one koji vole ne samo dobar shopping, nego i dobre restorane i glazbu. A sada postoji još jedan dobar razlog za obilazak Camden Towna. Nedavno je tamo otvoren hotelski apartman Cheese Suite u cijelosti posvećen siru, prvi takav u svijetu. I to je vidljivo na svakom koraku – hotel ima ne samo meni u kojemu sir vodi glavnu riječ, nego je i cijelo unutarnje uređenje vođeno ovom namirnicom.

 

Foto: Cafe Rouge

Prevladava, kao što pretpostavljate, žuta boja, a dobar dio namještaja oblikom je inspiriran sirom, baš kao i motivi na kuhinjskim frontama, tapetama, ukrasnim jastucima, posteljini, zavjesama. Čak i sapun u kupaonici oblikom imitira krišku sira. A gostima je na raspolaganju društvena igra s kartama u obliku sira te mini bar pun raznovrsnih vrhunskih sireva te dobrih vina.

 

Foto: Cafe Rouge

 

Već u predvorju vas očekuju zabavne i atraktivne umjetničke instalacije, koje su omiljeno mjesto za fotografiranje ne samo gostiju već i turista. No postoji još jedna posebnost koja ovaj hotel razlikuje od drugih. U njemu je nemoguće napraviti rezervaciju za noćenje nego je jedini način prijaviti se na najtečaj i  – iskušati sreću. Jedino tako je moguće odsjesti u hotelu. Naime, ovaj projekt je pop-up hotel koji ima određeno vrijeme trajanja, a namijenjen je za promociju novog menija lanaca poznatog kafića Cafe Rouge.

Foto: Cafe Rouge

 

Posjetitelji koji se prijave na natječaj putem maila thecheesesuite@caferouge.co.uk. dobit će priliku osvojiti jedno noćenje za dvije osobe.

Komentari