SAVRŠEN SPOJ: atraktivne mobilne kućice i bazeni jedinstvenog izgleda osvanuli na Crikveničkoj rivijeri

Zavirite u novi zanimljiv projekt na našoj obali, Elements camping Selce, kojim je Crikvenička rivijera dobila veliku atrakciju. Posebnim ga čine moderne kućice s genijalno osmišljenim bazenskim kompleksom te konfiguracija terena koji se otklanja prema moru i nudi pogled na Krk

 

 

 

Elements camping Selce svojim gostima nudi puno toga, no krenimo od same pozicije, koja će se naročito svidjeti zaljubljenicima u prirodu. Ovaj kompleks naime karakterizira posebno lijepa konfiguracija terena koji se otklanja prema moru i jednoj od najljepših uvala crikveničke rivijere, uvali Slana.

Ta specifična situacija i nagib otvaraju zadivljujući pogled prema moru i otoku Krku, te istodobno omogućavaju jutarnjem izlasku sunca, kao i njegovu zalasku da kontinuirano obasjava čitav kamp. Onima koji više vole ljetni hlad bujna vegetacija mediteranskog bilja pruža prirodnu zaštitu od sunca.

Foto: Privatni arhiv

Tu su i moderne mobilne kućice Salumbra koje nude vrhunski komfor te funkcionalno i lijepo unutarnje uređenje koncipirano u svijetlim tonovima i trendi dizajnu. Interijer kućica nadopunjuju njihove posebno dizajnirane terase, koje pružaju maksimalnu privatnost u odmoru s pogledom na zaljev.

Pored kućica, gostima se nudi i jedinstveni kompleks bazena, udaljen svega nekoliko metara od mora, na kojem je radio arhitektonski studio Arhiv. Koristeći najnovije tehnologije, bazenske školjke osmišljene su poput pješčanih plaža na dvije kaskade. Omogućuju lagani ulazak i izlazak iz bazena. Gornji bazen, s velikim sunčalištem ima „beskonačni“ preljev, koji se u oku promatrača stapa s morem.

Foto: Privatni arhiv

Taj „beskonačni“ bazen cijelo vrijeme formira slap koji se  slijeva u donji bazen, a iza vodopada je špilja. Bazenski preljevi su nevidljivi i skriveni, a cijeli bazenski sklop se spaja s okolišem i koristi ga kao scenografiju.

Foto: Privatni arhiv

Najmlađima je namijenjen dječji bazen s tri vrste dubina za različite uzraste i s mnogobrojnim atrakcijama primjerenima uzrastu djece. Dječji bazen će se u idućim sezonama dograđivati i opremati novim sadržajima.

Foto: Privatni arhiv

 

Komentari