Kreativno i 100% prirodno: linija namještaja kojoj roditelji neće moći odoljeti

Na produkt dizajn rađen za najmlađe teško je ostati ravnodušan, naročito kada spaja prirodne materijale, kreativnost i jednostavnost. Upravo takva je linija namještaja za bebe – viseće košare, krevetiće, sjedalice i police meksičkog branda Nido Muebles

 

 

Meksički brend Nido Muebles proizvodi namještaj i modne dodatke za bebe i djecu u razigranim formama, koristeći prirodne materijale i kreativnost i maštu iznad svega. Njihovi proizvodi na trenutak djeluju odviše umjetnički, iako su sasvim praktični i korisni u odrastanju djeteta. Ručno izrađeni komadi od prirodnih materijala rezultat su suradnje s produkt dizajnerima.

I sami roditelji dvoje mališana – djevojčice Juliet i dječaka Matthiasa, vlasnici brenda Andrés Barreiro Pacheco i Elisa Valeria Tamayo Córdova bili su i više nego inspirirani za pokretanje linije namještaja za sasvim malu djecu. Najnoviji komad koji se pridružio kolekciji dječjih krevetića, stolica, naslonjača i polica je viseća košara koja se može ljuljati.

 

Foto: Nido Muebles

Pričvršćena za strop, potpuno je sigurna i savršen je ležaj za bebe, a lako se može prenijeti i u eksterijer, te će dijete uživati na svježem zraku u svome ležaju-ljuljački. Riječ je o ručno tkanoj košari od 100 posto priridnog materijala kojoj su prirodani koža i madrac od memorijske pjene u ovalnom obliku. Košara za bebu može rasti s djetetom i upotrijebiti se kasnije kao košara za igračke i odlaganje drugih predmeta.

 

Foto: Nido Muebles

Prethodne kreacije brenda Nindo Meubles uključuju suradnju s poznatim meksičkim dizajnerom Christianom Vivancom, čija Traven kolekcija sadrži fotelju originalnog oblik i  stolicu-tabure koja je ujedno kutija za igračke te policu izrađene od pletera, certificiranog drveta i ručno rađene vune.

 

Komentari