I H&M Home predstavio božićnu kolekciju, izgleda sjajno!

Iako još ni jesen nije pokazala svu svoju čar, svjetski brendovi iz sfere opremanja doma već su pripremili svoje božićne kolekcije dodataka za uređenje interijera. Nakon IKEA-e i Zare Home koje su već pokazale svoje blagdanske kolekcije, svoje adute pokazao je i švedski H&M.

Sjevernjački modni gigant iz godine u godinu sve veću pažnju pridaje svojoj kolekciji dekoracija za dom, a odnedavno i liniji namještaja, pa tako ne čudi da su ove godine oduševili svojim božićnim ukrasima, mirisnima i ostalim komadima kojima jedva čekamo opremiti svoj dom za nadolazeće blagdane.

BUDITE U TRENDU: najpopularnije boje božićnih dekoracija

Od Božića i Nove Godine dijeli nas tek dva mjeseca pa zagriženi fanovi već neko vrijeme odbrojavaju dane, a odbrojavanje je tim slađe kada ih možemo začiniti i pripremama za uređenje svog doma. H&M je svoju ovogodišnju kolekciju podijelio na tri dijela koje karakteriziraju tri tipične blagdanske boje: zelena, crvena i zlatna.

Prva kolekcija naglasak stavlja na drvo, prirodnost i dozu rustike s krznenim detaljima. Volite li toplinu doma koju rustikalni stilovi uređenja pružaju interijeru, ovi su dodaci idealni za vas.

H&M home
H&M home
H&M home
H&M home
H&M home

Druga kolekcija oslanja se na vječne zelene nijanse obogaćene zlatnim detaljima i baršunom. Kako je ovaj materijal sve popularniji u svijetu interijera, ovoga puta ne krasi samo jastučnice, već i kuglice za bor!

MALO, ALI NEODOLJIVO: dekoracije i drvca idealna za skučene prostore

VOLITE NEOBIČNE UKRASE? Izradite sami trendi vijenac od krzna!

H&M home
H&M home
H&M home
H&M home
H&M home

Onim hrabrim i romantičnim pojedincima najviše će se svidjeti kombinacija crvene i ružičaste u kombinaciji s gore spomenutim baršunom, ali i nezaobilaznim zlatnim detaljima.

ZA NAJLJEPŠI BLAGDANSKI DOJAM: uređenje hodnika i stubišta

H&M home
H&M home
H&M home
H&M home
Komentari