Budite u trendu: najpopularnije boje božićnih dekoracija

Crvena, srebrna i zlatna i dalje su magični trio kada je u pitanju odabir boja za božićne dekoracije. No dogodilo se ipak ono nezamislivo – da im pastelne boje postaju sve veća konkurencija. Ne samo kuglice, nego se i ukrasne grane i božićna drvca pojavljuju ponosno u ružičastsim i plavim pastelnim tonovima

 

Neki uživaju već tjednima u svom okićenom domu, a neki još uvijek razmišljaju koje bi boje i stil odabrali za svoje dekoracije. Izbor je doista velik i stoga nam je teško odlučiti u kojem smjeru krenuti. A još teže je nakon odabira boje kombinirati elelemente koji će ispuniti naše drvce, komodu, prozor, policu, kamin…. Također, bitno je kakvu priču želite ispričati svojim načinom uređenja –  hoće li ona biti moderna, romantična, raskošna, inspirirana prirodom i jednostavnošću ovisi prije svega o vašim preferencijama, ali ne zaboravite i na temeljno uređenje doma. U suprotnom, sve bi moglo završiti u neskladu od kojega bi nas samo boljela glava.

Nudimo vam nekoliko varijanti – pored klasika crvene, zlatne i srebrne, ali u osuvremenjenom, svjećem dizajnu, tu su pastelne nijanse – one su sve popularnije boje u božićnim dekoracijama. Ako se pitate je li to previše za vaš interijer i kako će to izgledati, naši prijedlozi svakako će vam biti od pomoći da se odvažite….

 

 

CRVENA

 

Foto: Darko Mihalić

 

SREBRNA/ZLATNA/BAKRENA

 

Foto: ElMueble

 

RAPSODIJA RUŽIČASTE I PLAVE

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

Foto: Remodelista

 

 

Foto: MiCasa

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Trendir

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: My Scandinavian Home

 

Komentari